Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 26 червня 2024
13:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Секретар Кам’янськоїї міської ради провів передсесійний брифінг

Секретар Кам’янськоїї  міської ради провів передсесійний брифінг

На сесію, яка пройде 30 березня, внесено 45 питань.

26 березня секретар Кам’янської міської ради Олександр Залевський провів брифінг для журналістів з питань порядку денного 23-ї чергової сесії міської ради.

На сесію, яка пройде 30 березня, внесено 45 питань. Олександр Залевський повідомив, що на початку засідання будуть заслухані інформаційні доповіді начальника міського відділу поліції Сергія Лукашова та керівника місцевої прокуратури Михайла Захарова.

Також депутати розглянуть низку земельних питань: набуття та припинення прав на землю під тимчасовими спорудами; надання адміністрації Південного району згоди на передачу в безоплатне користування комплексу нежитлових будівель за адресою: вулиця Подольська, 89; списання комунального майна та інше.

На сесію виноситься питання про відшкодування ТОВ ЗТФ «МіКомп» вартості невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна, а саме – кінотеатру імені Т.Г.Шевченка. 3-мільйонний борг за оренду приміщення, який компанія винна міськраді, пропонується списати за рахунок виконаних у кінотеатрі ремонтних та інших робіт.

Крім цього, на депутати розглянуть зміни до міського бюджету і Програми соціально-економічного та культурного розвитку. Як повідомила директор департаменту фінансів міської ради Лариса Шевченко, місто отримало асигнування на державну програму лікування хворих на діабет в розмірі близько 6 млн грн. Також були перерозподілені кошти на виконання депутатських повноважень депутатів обласної ради (161 тисяча гривень). Відбувся перерозподіл коштів, виділених на виконання депутатських повноважень депутатами міської ради у розмірі 2,5 млн грн. Змінами до бюджету передбачено виділення 1,5 млн грн міському відділу поліції, 1 млн грн – кам’янському управлінню СБУ, 200 тис грн – міському військкомату, 0,5 млн грн – управлінню ДСНС. Проект рішення також передбачає внесення змін у статутні капітали «КАТП-042802» та Єдиної диспетчерської служби.

Ще одне важливе питання, яке виноситься на розгляд депутатів, – зміни до Програми розвитку житлового господарства. 6 млн грн заплановано виділити на придбання матеріалів для ремонту житлового фонду. Роботи буде проводити комунальне підприємство «Управляюча компанія по обслуговуванню житлового фонду». 80 млн грн спрямовується на виконання поточного ремонту електромереж у під’їздах, що пов’язано із майбутнім переходом центральної частини міста на автономне опалення. 2 млн грн передбачено на земляні роботи по засипці погребів.

Змінами до програми «Безпечне місто» передбачено виділення 3,5 млн грн на придбання камер відеоспостереження і 1 млн грн на забезпечення охорони громадського порядку під час проведення масових заходів. Зміни планують внести і до програми диспетчеризації процесів підприємств, установ, організацій життєдіяльності міста на 2018 – 2022 роки, а також програми ремонту та утримання фонтанів.

На чергову сесію винесуть питання про затвердження Програми розвитку освіти міста, згідно з якою у навчальних закладах запровадять заходи пожежної безпеки. Такі ж програми розроблені для закладів культури, спорту та медичних установ.

Також 30 березня втретє на розгляд депутатів міської ради винесуть питання про вилучення цитованого вислову В.І.Леніна «Мы победили...» на монументі «Прометей».

Серед додаткових питань –децентралізація опалення у центральній частині міста, затвердження програм розвитку «КАТП 042802» та Центрального парку культури і відпочинку, а також зміни у кількості штатних одиниць кінотеатру «Мир».

Також Олександр Залевський повідомив, що наступна сесія міської ради відбудеться 25 квітня.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (17)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (10)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті