Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
09:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Автошляхи Дніпра прибирають 85 одиниць спецтехніки

Автошляхи Дніпра прибирають 85 одиниць спецтехніки

Цієї ночі впорядковувати автошляхи Дніпра виїхало 85 спеціалізованих машин, зокрема, 60 одиниць посипальної техніки, 14 – снігоочисної та 11 навантажувачів.

Наразі комунальники використали понад 1800 тонн чистої солі та більш ніж 1200 тонн піщано-соляної суміші, повідомляють у департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

Техніка продовжує працювати і в разі потреби прибиратиме та посипатиме дороги цілодобово. Наразі основні автомагістралі розчищені та оброблені протиожеледними матеріалами. Спецмашини також розчищають та посипають внутрішньоквартальні проїзди на житлових масивах та під'їзди до лікувальних установ міста.

Для посипання тротуарів і пішохідних доріжок поряд із житловими будинками залучено майже 800 працівників спецпідприємств та двірників. На цей час використано 13 тонн спеціальної суміші.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель города.  (28.02.18 19:26): Как вы достали коментаторы убогие. Люди вкалывали сутки без сна а вы все срете.) Відповісти | З цитатою
Имя любимое мое  (28.02.18 12:24): Кто видел "Спецмашины также расчищают и посыпают внутриквартальные проезды на жилых массивах и подъезды в лечебные учреждения города." ? Может я живу не в Днепре) !? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Городу  (28.02.18 12:22): Придурки огородные, это фотки с прошлого снегопада. Вот вы чистите комменты, а потом сами же передвигаетесь по засранному и скользкому городу на пятой точке. Кому вы тут пишете эти новости? Хотите налебезить Мише? И так понятно, что он герой в борьбе со снегопадами, а особенно с тротуарами. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті