Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За рік за допомогою сучасного томографу у дніпровській лікарні №4 обстежили понад 3,6 тис людей

За рік за допомогою сучасного томографу у дніпровській лікарні №4 обстежили понад 3,6 тис людей

Вже рік пацієнтів дніпровської лікарні №4 обстежують за допомогою сучасного комп’ютерного томографу. Його придбали коштом обласного бюджету.

Як розповів голова ДніпроОДА Валентин Резніченко, нині швидкі та безпечні обстеження пройшли понад 3,6 тис людей.

«За рік придбали для лікарень області півсотні одиниць медобладнання. Це апарати штучного дихання, ангіографи, томографи, один з яких – для дніпровської лікарні №4. За його допомогою обстежили вже понад 3,6 тис людей. Оновлення лікарень – одне із завдань Президента України Петра Порошенка», – сказав Валентин Резніченко.
Томограф у дніпровській лікарні №4 – японський. За його допомогою можна діагностувати різні хвороби – від кардіологічних до онко.

«Результат обстеження виводиться на екран комп’ютера у форматі 4D. Видно не лише органи у 160-ти розрізах, але й їх динаміку. Наприклад, чітко видно рух кровотоку», – розповів головний лікар закладу Костянтин Чебанов.
Сама процедура безболісна та безпечна. Доза опромінювання у цього томографа утричі менша, ніж в інших моделях. Обстеження тривають від 10 до 30 хвилин. Результат – точний та швидкий.

Щороку в дніпровській лікарні №4 лікуються понад 30 тисяч пацієнтів.


Gorod.dp.ua на Facebook.


сергей  (09.02.18 19:16): сделали бы дешевле услугу прошли бы обследования в 10 раз больше людей Відповісти | З цитатою
Антон  (09.02.18 16:16): Весной прошлого года делал кт спины. 1200грн. Вообще о...ели Відповісти | З цитатою
Украинец  (09.02.18 15:43): И правда, галимый какой то отчет. Напишите математику, стоимость одной томографии сколько стоит? Сколько денег было отчислено в бюджет, сколько потерялось? Давайте конкретнее. Відповісти | З цитатою
7853  (09.02.18 11:10): Напишите сколько вы дерёте с людей за эти обследования , хотя бы для онко больных сделали бы бесплатно Відповісти | З цитатою
Горожанин  (09.02.18 10:47): Это сколько бабок за наши налоги они подняли если даже по максимуму считать пусть 50% были блатные,льготники и т.п... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті