Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
17:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Марганецькій амбулаторії завершують капітальний ремонт

|«« «« »» »»|

Марганецьку амбулаторію відновлюють після пожежі. У будівлі, яка стояла в руїнах півтора роки, зараз завершують капітальний ремонт.

Про це розповів голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Мешканці Дніпропетровщини повинні мати доступну та якісну медицину. 2017- го року в області відремонтували понад десять медзакладів. Продовжуємо таку роботу й цьогоріч. Один із проектів - Марганецька амбулаторія», - зауважив Валентин Резніченко.

Марганецька амбулаторія не знала капітального ремонту останні 60 років. До того ж, у 2016-му році там сталася пожежа, будівля вигоріла повністю. Р емонт медзакладу розпочали минулоріч, нині роботи вже завершують.

«Амбулаторія була зруйнована, доводилося ходити на прийом до сусідньої будівлі. Там було дуже незручно і обмаль місця. А тепер – є з чим порівняти», - поділилася місцева мешканка Оксана Барелюк.

Обласним коштом завершують реконструкцію зовнішньої частини амбулаторії, внутрішню – оздоблюють за місцевий бюджет. Іноземний інвестор встановив у підвалі сучасну котельню на соняшникових пелетах.

«Про пожежу знала обласна влада і поставилася до нашої проблеми з розумінням. В амбулаторії замінили покрівлю, поставили нові вікна та двері, утеплюють фасад», - розповіла головний лікар Марганецького центру первинної медико-санітарної допомоги Ірина Чичика.

У Марганецькій амбулаторії ведуть прийом три лікаря, їм допомагають сім медсестер. Заклад обслуговує близько 6 тисяч місцевих мешканців.

«Тепер буде тепло й затишно працювати. Всім колективом знову влилися в роботу. Дуже зручно і нам, лікарям, і пацієнтам. А як завершать ремонт – стане ще зручніше», - зазначила лікар загальної практики сімейної медицини Наталія Калашник.

Загалом на Дніпропетровщині працюють 420 амбулаторій.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кризис  (31.01.18 13:50): После медреформы не стоило так напрягаться ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті