Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 20 мая 2024
09:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Додаткова тонна вугілля — для ветеранів

Серед звернень мешканців області до органів місцевого самоврядування та виконавчої влади велику кількість становили прохання щодо збільшення кількості пільгового вугілля для малозабезпечених верств населення. Підставою для таких звернень є те, що однієї пільгової тонни вугілля не достатньо для опалення житлових будинків у осінньо-зимовий період, а придбати додаткове вугілля за повну його вартість більшість пенсіонерів не могли з причини низької на той час пенсії. Тому керівники області неодноразово зверталися до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України з проханням переглянути джерела фінансування для надання пільг для додаткового придбання вугілля.

В результаті цих звернень Законом України «Про державний бюджет на 2004 рік» статтею 59 дозволено фінансування видатків, не передбачених Бюджетним кодексом на умовах співфінансування. Згідно чинного законодавства України розмір пільги на придбання вугілля визначено для інвалідів Великої Вітчизняної війни — 100%, учасників бойових дій — 75% і для учасників Великої Вітчизняної війни — 50%.

На виконання пропозицій депутатів органів місцевого самоврядування всіх рівнів та органів виконавчої влади області рішенням вісімнадцятої сесії обласної ради від 06.08.2004 року передбачена субвенція з обласного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення додатковою тонною вугілля 2319 інвалідів Великої Вітчизняної війни та 2993 учасників бойових дій. На ці цілі виділено з обласного бюджету понад 1 млн. 263 тис. грн. Це передбачено додатком 4 до рішення обласної ради від 6 вересня 2004 року № 414–18/XXIV «Показники взаємовідносин обласного бюджету з бюджетами міст обласного значення та районів на 2004 рік» субвенція на забезпечення додатковою тонною вугілля інвалідів Великої Вітчизняної війни та учасників бойових дій на виконання статті 59 Закону України «Про Державний бюджет України на 2004 рік».

Що стосується інших категорій пільговиків, які мають право на 50%-у пільгу на вугілля, кошти на ці цілі будуть передбачені і затверджені у місцевих бюджетах на сесіях, які пройдуть у вересні поточного року при уточненні бюджетів міст та районів.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте