Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
07:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Новини тижня: що зроблено на Дніпропетровщині

Будівництво житла та водогонів, оновлення шкіл та дитсадків. На якій стадії виконання цих робіт – у щотижневому топ-5 від ДніпроОДА.

Завершують ремонт Магдалинівського будинку культури. Вже осучаснили хол, оновили інженерні комунікації та систему опалення. Також відремонтували дах будівлі. Наразі ремонтують хореографічний клас, велику концертну залу та фарбують фасад. Така реконструкція – вперше за 50 років.

Продовжується ремонт Синельниківської школи № 7. Там перекрили дах, замінили вікна, оновили спортивний зал. Завершують ремонт актового залу. Будівельники працюють у класах і коридорах другого і третього поверху, проводять оздоблювальні роботи. Триває утеплення фасаду та облаштування його кольоровими панелями.

У селі Чкалове Нікопольского району недобудову, яка пустувала з 90-х років, переробляють у дитсадок. Вже поставили вікна і двері, зробили перепланування внутрішніх приміщень, наразі утеплюють покрівлю та стіни. Завершити всі роботи планують у 2018-му році.

У Царичанці триває реконструкція будівлі старої аптеки, яку перетворюють на житловий будинок на 10 квартир для родин АТОвців. Там уже замінили покрівлю, поставили нові вікна, утеплили фасад . Проводяться внутрішні оздоблювальні роботи, до будинку підводять комунікації та облаштовують навколишню територію.

Завершується будівництво водогону в селі Іванівка Межівського району. Там уже пробурили свердловину глибиною більше 50 метрів, змонтували водонапірну вежу та провели трубопровід до трьох колонок. Запуск системи планують найближчим часом, водою користуватимуться майже 500 мешканців села.

Gorod.dp.ua на Facebook.


жилец 6-го дома  (01.12.17 14:19): И ровно неделю тепловики и аварийщики не могут выяснить и устранить причину, по которой дом №6 по улице 152-й дивизии не получает отопления и сидит с холодными батареями! А сегодня 1 декабря, ЗИМА! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті