Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліцейські виявили 5 іноземців, які працювали з порушенням законодавства про працю

У Дніпрі поліцейські виявили 5 іноземців, які працювали з порушенням законодавства про працю

4 громадян Вірменії та 1 громадянин Російської Федерації працювали в цеху з виготовлення жіночого взуття, розташованому на провулку Лікарняному у Чечелівському районі обласного центру.

26 жовтня 2017 року співробітники відділу боротьби з незаконною легалізацією іноземців УБЗПТЛ спільно з працівниками Управління з питань праці перевірили роботу цеху з виготовлення жіночого взуття.

Виявилося, що всі іноземці мали посвідки на постійне проживання на території України, однак працювали без відповідного оформлення з порушенням законодавства про працю.

Власник взуттєвого цеху встановлений. За неналежне оформлення працівників йому загрожує відповідальність за порушення вимог ч. 3 ст. 24 (укладення трудового договору) та ст. 265 (відповідальність за порушення законодавства про працю) Кодексу законів про працю.

На даний час вирішується питання про застосування щодо нього штрафних санкцій в розмірі 480 тис. гривень.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергей  (31.10.17 14:22): Иностранцы! ай яяяй! а наши что лучше? Прямо ВСКРЫЛИ "гадов"... Відповісти | З цитатою
Дикий Прапор  (31.10.17 12:27): Новые коллекции Bally с Baldinini для местных модников, небось, отшивали. Как же теперь элитные бутики Мост-сити и пассажа ? Печалька... Відповісти | З цитатою
Мудрый  (31.10.17 11:13): Ну вот! И к нам как в Польшу, Италию, Испанию и другие благополучные страны Европы, с сильной экономикой едут нелегалы из нищих стран в поисках хоть какой нибудь работы. Их можно понять, ведь Европа это Европа... Відповісти | З цитатою
Ах  (30.10.17 20:38): Негодяи. Как посмели? Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (30.10.17 18:36): Если обувь недорогая,- понять и простить.. ну,- можно трохи и по постить.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті