Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мерія Дніпра привітала 90-річного ювіляра з днем народження

Мерія Дніпра привітала 90-річного ювіляра з днем народження

18 вересня директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Людмила Козловська привітала з днем народження 90-річного ветерана, учасника Другої світової війни Валентина Івановича Павлова. З нагоди ювілею він отримав подарунок.

«Прийміть найщиріші вітання з ювілеєм від міського голови Дніпра Бориса Філатова. Здоров'я Вам, злагоди, добробуту, добра та миру! Ви – учасник бойових дій, пройшли великий трудовий шлях, отримали багато орденів та медалей. Ми пишаємося такими земляками!» – сказала Людмила Козловська.

Вона також додала, що тривалий час іменинник працював на сільгоспвиробництві, у Дніпропетровському районі. А після виходу на пенсію продовжував працювати й ділитися досвідом та знаннями:

«Бажаємо і надалі так бадьоро триматися, щоб обов'язково відсвяткували 100-річчя. Чекатимемо на запрошення!»

Також ювіляра привітали учні школи №9 та керівництво організації ветеранів України Центрального району м. Дніпро. Сам ювіляр подякував за візит та привітання:

«Розчулений такою увагою, дякую усім».

А ще поділився секретом хорошої фізичної форми.

«Свого часу закінчив технікум фізкультури, був викладачем з фізичної культури, довго грав у хокей. Та й загалом усе життя займаюся спортом. Спорту завдячую й тим, що дожив до такого поважного віку», – додав ветеран.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті