Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Дніпропетровській області поліцейські вилучили у 55-річного чоловіка арсенал боєприпасів

В Дніпропетровській області поліцейські вилучили у 55-річного чоловіка арсенал боєприпасів

Правоохоронці Криничанського відділення поліції в рамках кримінального провадження провели санкціонований обшук на території приватного домоволодіння у місцевого жителя.

Днем раніше він в стані алкогольного сп'яніння кидав гранати у ставок біля дому. На щастя під час вибухів боєприпасів ніхто не постраждав. Тоді в ході поверхневого огляду, в кишені куртки, поліцейські виявили у порушника гранату Ф-1 та запал до неї.

В погребі оселі затриманого було знайдено ще 9 гранат – одна Ф-1 та запал до неї і 8 гранат РГД-5 та запали до них. Також, в приміщенні погребу за верхньою полицею справа від входу, поліцейські виявили тайник. В ньому у мішку знаходились корпус від гранати Ф-1 і 4 корпуса від гранати РГД-5 та окремо 7 шт. запалів. Деякі боєприпаси були з маркуванням на інших маркування було затерте механічним шляхом повністю або частково.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального Кодексу України (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами). Усе вилучене направлене на експертизу. У ході досудового розслідування буде з'ясовано походження цього арсеналу боєприпасів.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Про  (12.08.17 21:25): Спасибо , лёгкой службы Відповісти | З цитатою
Стоик  (12.08.17 20:02): Эхо войны. Сплош и рядом. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті