Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 24 червня 2024
15:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З початку 2017 року у Кам'янському сталося 42 ДТП, в яких загинули 6 осіб

З початку 2017 року у Кам'янському сталося 42 ДТП, в яких загинули 6 осіб

Інспекторами з дорожнього нагляду було виявлено 575 порушень правил дорожнього руху.

З початку 2017 року на території Кам`янського зареєстровано 42 дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими, в яких загинуло 6 осіб, 51 травмовано (в аналогічному періоді минулого року дані показники становили 39, 2 і 51 відповідно). Інспекторами з дорожнього нагляду було виявлено 575 порушень правил дорожнього руху, із них: керування в стані сп'яніння – 41, порушення правил проїзду перехрестя – 22.

Для утримання вулично-дорожньої мережі в належному стані з початку року перевірено 560 кілометрів вулиць і 27 залізничних переїздів. Для усунення виявлених недоліків видано 15 вимог, 9 приписів, направлено 11 інформацій до зацікавлених відомств та органів місцевого самоврядування.

У результаті вжитих заходів на даний час відновлено 68 ділянок ліній освітлення, відремонтовано 113803 м2 вулиць.

При нагляді за дорожнім рухом у поточному році було виявлено 47 порушень Правил дорожнього руху, допущених водіями пасажирського транспорту, з них: керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння – 1; порушення правил перевезення пасажирів – 23; порушення правил зупинки, стоянки – 8; несправний технічний стан – 11. Від початку року з вини водіїв маршрутних транспортних засобів зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди, із них одна – з тяжкими наслідками.

За п’ять місяців поточного року на території Кам’янського скоєно 29 незаконних заволодінь автомототранспортом, 3 розкрито (за аналогічний період минулого року скоєно 4 незаконних заволодіння, жодного не розкрито). Зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди, з місця яких водії зникли, 2 розкрито (за аналогічний період минулого року таких ДТП не зафіксовано). Відсоток розкриття розшукових ДТП з постраждалими по місту становить 50% (у минулому році – 100%).

За І півріччя 2017 року на вулично-дорожній мережі міста проведено поточний ремонт дорожнього покриття загальною площею 88,393 тис. м2. Для забезпечення зовнішнього освітлення на неосвітлених ділянках доріг встановлено 1121світильник, замінено 1374 перегорілі лампи, демонтовано 12 аварійних та встановлено 31 нову електроопору, змонтовано 43,7 км кабельно-проводникової продукції.

На внутрішньодворових та внутрішньоквартальних проїздах замінено 489 перегорілих ламп, відновлено роботу 619 світлоточок, змонтовано 22 км проводів, демонтовано 5 аварійних та встановлено 24 нові електроопори.

За І півріччя поточного року на вулично-дорожній мережі міста нанесено 7124,39 м2 розмітки, встановлено 130 дорожніх знаків. Для підвищення оглядовості перехресть та дорожніх знаків підрядними підприємствами було обрізано 738, омолоджено 565 та видалено 15 дерев.

У рамках реалізації проекту «Розумні зупинки» на центральних магістральних вулицях Кам’янського встановлено 24 зупинки громадського транспорту, на яких пасажири можуть дізнатися час прибуття потрібного транспорту, подивитися розклад на табло. Усі зупинки оснащені безкоштовним Wi-Fi. Впровадження «розумних зупинок» створить додаткові зручності для пасажирів громадського транспорту, а також підвищить дисципліну перевізників. Також понад 30 зупинок приведено до належного санітарного стану: проведено поточний ремонт, встановлені лавки та урни.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті