Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
16:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відомий блогер Віктор Пузанов розказав молоді, як залучити на сторінку в соціальній мережі тисячі людей

|«« «« »» »»|

У ДніпроОДА радник очільника області та популярний блогер Віктор Пузанов розказав, як писати цікаві пости в соціальних мережах. Секретами успіху ділився з молоддю Дніпропетровщини.

Перед молоддю Віктор Пузанов виступав удруге. Цього разу його слухачі – студенти та блогери-початківці.

«Я – логіст. І завжди хвилююся, коли виступаю не на тему логістики. Але коли кажу перші слова, хвилювання зникає», – зізнається Віктор Пузанов.

Радник голови ДніпроОДА розказав, як стати успішним блогером, не будучи професійним письменником. Наголосив: аби правильно донести меседж в соціальних мережах, варто дотримуватися певних правил.

«Є два варіанти. Перший – впливати на емоції, бо коли ти починаєш взивати до розуму, то, мабуть, тебе ніхто не почує. Другий спосіб – маніпулятивний. Ним користуються політтехнологи», – підкреслив блогер.

Віктор Пузанов зізнається, блогерство для нього – не спосіб заробітку і не хобі, а порив душі. У мережі Фейсбук його пости вперше з'явилися у 2014-му. За цей час на його сторінку підписалися майже 30 тисяч українців. Каже, пише про те, що бачить і відчуває.

«Я жив біля білоруського кордону і все чекав, що російські танки ось-ось вторгнуться в Україну. Почав ділитися думками на Фейсбуці. Тоді на мене підписалися перші 10 тисяч читачів, навіть з'явився хештег «про оптимістичне», – згадує Віктор Пузанов.

Послухати досвідченого блогера приїхав киянин Юрій Богданов.

«Я теж пробую себе у блогерстві. Але Віктор популярніший за мене. Тому є сенс перейняти досвід, – каже Юрій Богданов. – Є люди, які генерують потоки маячні про зраду чи перемогу. Віктор завжди пише по суті, доносить важливу інформацію, мотивує діяти або не робити безглуздих речей».

«Клуб молодого лідера» – спільний проект команди Валентина Резніченка та Ради Європи. Щомісяця старшокласники області приходять до ДніпроОДА на зустріч із цікавими людьми. Учні вже спілкувалися із відомими бізнесменами та ІТ-шниками.

«Виникла ідея провести клуб ще й для дорослих. Ми умовно його назвали «Клубом для прогресивних». Подивимося, як піде цей формат», – зазначила радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.

За підсумками зустрічей створюють відеоуроки. Перший – уже на сайті ДніпроОДА.

За кілька тижнів секретами успіху ділитиметься спеціаліст із впровадження електронних послуг, радник голови ДніпроОДА Дмитро Дубілет.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Зю  (29.04.17 10:02): Скажите пожалуйста, а что ви называете "соцсетями"? И что интересного может рассказать нам этот "блогер"? О том, что президент у нас хороший и дела у нас идут отлично? А бабушка Йуля - так она против... Відповісти | З цитатою
Мечик Кладунечик  (28.04.17 20:31): Голой ..опой никого не удивить.. Відповісти | З цитатою
KORVIN  (28.04.17 17:19): Лучше бы рассказал молодёжи, как оторваться от ПК и смартфонов и вести здоровый образ жизни! Мало что ли новостей про всякие "синие киты" и потерю детьми ощущения реальности... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті