Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Постійно вчитися. Не дивлячись на вік, самопочуття та погоду», - Юрій Голик поділився рецептом успіху зі школярами

«Постійно вчитися. Не дивлячись на вік, самопочуття та погоду», - Юрій Голик поділився рецептом успіху зі школярами

Він отримав освіту фінансиста, проте ні дня не працював у банку. Його батьки хотіли, аби він став юристом. Але життя відкрило шлях до держустанови. Радник голови ДніпроОДА Юрій Голик зустрівся із школярами області. З підростаючим поколінням поділився своїм життєвим досвідом та розповів, як бути лідером.

«Клуб молодого лідера» знову зібрав повну залу школярів. Вони приїхали із різних міст та шкіл області.

«Я вдруге приїхала на зустріч. Перша мені дуже сподобалася, оскільки була присвячена темі бізнесу. Довгий час я мріяла стати бізнесменом. Зараз плани трохи змінилися. Але ті поради, які нам дали, використовую до сьогодні. На цій зустрічі хочу почути цікаві ідеї, які потім зможу реалізувати у житті», - поділилася перед початком старшокласниця Дарина Поліщук.

Цього разу історією успіху ділиться радник голови ДніпроОДА Юрій Голик. Він розпочинав свій шлях рядовим співробітником у невеликій компанії. Зараз – успішний бізнесмен та менеджер. Два роки – радник голови ДніпроОДА. Щодня вирішує питання будівництва доріг, допомоги переселенцям та АТОвцям. Головне – поставити собі мету і впевнено йти до неї, розповідає Юрій Голик.

«За декілька років ці школярі будуть керувати нашою країною. Для цього треба стати лідером виховати у собі ці якості. Ми саме зараз маємо розказати їм, як це зробити. Моя головна порада – треба постійно вчитися та багато читати. Зараз перед молоддю відкриті всі двері. Їм потрібно ставити перед собою мету і досягати її», - сказав радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.

Молоді слухачі запитували, як реалізовувати свої ідеї без фінансової та батьківської підтримки. Не уникли і тематичного питання – чому Юрій Голик вирішив прийняти пропозицію працювати у ДніпроОДА.

«Я вважаю, що таким чином віддаю свій борг державі. Люди, які приходять у політику, хочуть якнайдовше в ній залишитися. Я спокійно до цього ставлюсь. Чітко розумію, що скоро хтось інший прийде на моє місце. Єдине, що необхідно - встигнути реалізувати заплановане і щось змінити на краще», - відповів Юрій Голик.

«Клуб молодого лідера» - проект команди Валентина Резніченка. Щомісяця школярів області запрошують до ДніпроОДА на зустріч із цікавими та успішними людьми. Діти вже поспілкувалися із провідними бізнесменами та ІТ-шниками.

«Для школярів такі зустрічі дуже корисні. Поради спікерів допоможуть їм самоорганізовуватися, спланувати свій час та розпочати діяти», - розповіла радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.

Наступними у ДніпроОДА виступлять блогер Віктор Пузанов та спеціаліст з впровадження електронних послуг Дмитро Дубілет.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Цитатник  (12.04.17 21:15): "Учиться, учиться и еще раз учиться"
(Юрий Голик))
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті