Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі СБУ припинила діяльність російського конвертцентру з обігом у 700 мільйонів гривень

У Дніпрі СБУ припинила діяльність російського конвертцентру з обігом у 700 мільйонів гривень

Діяльність конвертаційного центру із загальним обігом у сімсот мільйонів гривень припинили у Дніпрі співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою.

«Конверт» був підконтрольний російській банківській установі та працював за погодженням з власниками корпорації, що зареєстрована в РФ.

Організатори оборудки відкрили низку фіктивних фірм для надання «послуг» з мінімізації податкових платежів, незаконного формування податкового кредиту та переведення коштів у готівку.

Підприємства-замовники перераховували безготівкові кошти на рахунки фіктивних підприємств, які були підконтрольні та зареєстровані зловмисниками на підставні особи. Потім гроші ділки знімали готівкою, нібито як фінансову винагороду. При цьому директори підприємств-отримувачів до банківської установи не приходили та документи не підписували. Таким чином протягом 2016-2017 років у «тінь» було виведено понад сімсот мільйонів гривен.

Під час обшуків в офісах, місцях проживання та автомобілях фігурантів справи оперативники СБ України вилучили 1,2 мільйона гривень, 42 печатки «фіктивних» підприємств та фінансово-господарську документацію, що підтверджує протиправні дії ділків.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 205 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Скептик  (21.04.17 22:14): Ну вот кто бы сомневался что - конверт. центр связан с Россией. Свою коррупцию и свое разгильдяйство с расхлябанностью - признавать нельзя! Відповісти | З цитатою
Нужно за чашкой кофе  (21.04.17 19:26): Обналичивать, а не за рулём) Відповісти | З цитатою
нацистам=сіоністам  (21.04.17 17:13): і шо цікаво... пукін-його ведмедик та й 75% фєдєрастичної хунти- Ж И 2а... а те що вони роблять називають "ґуськім мірром"... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті