Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі наприкінці квітня відбудеться міжнародний фестиваль «Пісня на біс»

У Дніпрі наприкінці квітня відбудеться міжнародний фестиваль «Пісня на біс»

У Дніпрі 20-22 квітня пройде 14-й міжнародний фестиваль «Пісня на біс», в якому візьмуть участь близько 800 учасників. Переможці зможуть виступити на інших фестах у країнах ЄС, повідомили в Управлінні культури, національностей та релігій ДніпроОДА.

«Переможців визначить міжнародне журі. Лауреати призових місць зможуть виступити на фестивалях у країнах Євросоюзу», - розповіли в управлінні культури, національностей та релігій ДніпроОДА.

На фестиваль приїдуть представники Білорусі, Молдови, Македонії, Китаю, країн Балтії, деяких африканських держав та з різних регіонів України .

«Проведення фестивалю – дуже важливе і для учасників, і для Дніпропетровщини, адже такий масштабний захід сприяє культурному збагаченню і розвитку творчості. Вік учасників – від 5 до 46 років, репертуар – найрізноманітніший, починаючи від вокалу», - додали в управлінні культури.

Фест проходитиме в актовому залі Українського Державного хіміко-технологічного університету за адресою: пр.Гагаріна, 8. Вхід вільний.

Фестиваль «Пісня на біс» традиційно проводиться після Великодня. Вперше він пройшов у 2004 році як вокальний конкурс. Пізніше з'явилися інші формати участі: інструментальний, театральний жанри та інші.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Анна  (20.04.17 11:31): Ну и почему нормально не осветить это мероприятие в СМИ? Думаю, нашлось бы много желающих посмотреть, приобщиться. А так стопудово будут загонять студентов в качестве зрителей для картинки. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті