Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 44-й школі Кам'янського відкрили відремонтований басейн

|«« «« »» »»|

Шкільний басейн, який не працював 25 років, відкрився після капітальної реконструкції. Урочисте відкриття водної споруди відбулося 31 січня в загальноосвітній школі №44, що на лівобережжі.

У церемонії відкриття басейну взяли участь Кам'янський міський голова Андрій Білоусов, заступник мера Олександр Чернишов, директор департаменту з гуманітарних питань Тетяна Онищенко, радник міського голови з питань молодіжної політики та спорту Олег Орлов, представник підрядної організації Олександр Малов, депутат міської ради Сергій Павлюк, член виконкому міськради Анатолій Савенко, чемпіон світу з плавання Дмитро Краєвський та багато інших.

«Шановні діти, педагоги та всі присутні! Я вітаю всіх вас з цією знаковою для нашого міста подією. Басейн не працював більше 20 років. І тільки зараз, ми знову відкрили цей водний об'єкт. Хочу подякувати за допомогу губернатору Дніпропетровської області Валентину Михайловичу Резніченко та всім хто брав участь в процесі реконструкції басейну. Плавання є невід'ємною частиною повноцінного фізичного виховання наших дітей, тому значимість водної споруди неможливо переоцінити. У минулому році ми реалізували дуже багато хороших інфраструктурних проектів і в 2017 році продовжимо цю роботу. Нас чекає масштабна реконструкція міського парку культури і відпочинку, після якої він стане одним з кращих в Україні, а також багато інших не менш значущих проектів в сфері життєдіяльності міста», - зазначив Андрій Білоусов.

Учні школи підготували для гостей яскраві творчі виступи, що посилило святкову атмосферу. Школярі не стримували емоцій і по-дитячому раділи довгоочікуваній події - відкриттю басейну, де вони тепер зможуть проводити уроки фізкультури.

Gorod.dp.ua на Facebook.


гость  (01.02.17 12:23): а при чем тут пионеры? что за совковые галстуки? это теперь так надо ходить в школу? или у директора крыша поехала??? возмущению нет придела... может знает кто-то что происходит?
P.S. Бассейн круто, конечно, детишкам на радость.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті