Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
09:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині більше ста педагогів говоритимуть про освіту майбутнього

На Дніпропетровщині більше ста педагогів говоритимуть про освіту майбутнього

(Не)нудні уроки, а можливість отримати корисні для життя знання, (не)сувора вчителька, а авторитетний друг, (не)бюрократичне приміщення школи, а простір для творчості. (Не)конференція міні EdCamp відбудеться цими вихідними в Першотравенську.

На зустріч зберуться понад 100 освітян з Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської Харківської областей. Говоритимуть про Концепцію нової української школи та в незвичайному форматі навчатимуться один в одного кращим напрацюванням. Про це повідомили в департаменті освіти та науки Дніпропетровської ОДА.

Конференцію прийматиме Першотравенська школа №2. Її присвятять темі «Медіапростір для дітей та дорослих». На зустріч приїдуть 10 експертів – медіапедагоги, кінознавець, коуч-тренер, журналіст. Вони поділяться власним досвідом у сфері медіаосвіти. Презентуватимуть сучасну авторську програму для початкової школи та медіа ресурс для підлітків, розкажуть, як стати автором Вікіпедії та не потрапити під вплив маніпулятивних медіа. Поділяться секретами ефективної комунікації, говоритимуть про нові можливості освіти в умовах децентралізації.

Родзинкою заходу стане презентація та проведення (не)уроків. Це уроки, під час яких не просто передаються знання, а формуються корисні для сучасного життя навички. Під час занять учні переконаються, що фізика та математика зовсім не нудні та складні науки, що біологія може навчити, як бути не лише стрункими, але і здоровими, а вчитель інформатики допоможе створити казку про Святого Миколая.

«Неефективна система професійного розвитку шкільних педагогів уповільнює революцію в освіті. На (не)конференції ми пропонуємо новий формат спілкування та навчання для вчителів. Буде працювати 9 локацій з різних тем. Учасники заходу матимуть право вільно обирати, кого із експертів слухати. Кожен може побувати на локації, яка найбільше його зацікавила», - зазначають організатори.

EdCamp уперше був проведений у 2010 році творчими педагогами із США. Сьогодні цей рух об’єднує освітян з усіх куточків земної кулі для відкритого обміну педагогічним досвідом, співпраці й вирішення спільних завдань. Україна стала 24-ою країною у світі та 3 країною в Європі, яка долучилася до цієї міжнародної спільноти. Дві національні (не)конференції EdCamp Ukraine відбулися в Харкові.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Іван  (19.12.16 05:48): Дуже цікаво знати - на якій мові будуть спілкуватися українські педагоги "майбутнього"? Враховуючи, що на Дніпропеировщині забагато ще шкіл з російською мовою викладання... В самому Дніпрі - забагато!!! Попри це - містом керують "Українські патріоти"! Відповісти | З цитатою
Анализы  (18.12.16 15:57): Хорошо кто-то сказал, что будущее нашей школы, результат ее работы - это присутствующий один типичный представитель - ВАСЯ! Хорошо, что остался он в единственном числе. А со временем они будут, но не на этом ресурсе, многие Васи даже после такой учебы писать не умеют. Вот результат нынешней школьной реформы! Давай, Вася, радуй нас1 Відповісти | З цитатою
нацистам-сіоністам  (18.12.16 15:31): те що вашої совкової освіти як і у вас-шлємазлів престаркуватих нема майбутнього -ОЧЕВИДНО!!
А то що зараз до вишів приймають за результатами НЕЗАЛЕЖНОГО тестування ждовську мішпуху довело до судом... при НЕЗАЛЕЖНОМУ тестуванні виявилось їх кількість в вишах ВПАЛА В ТРИ РАЗИ!!! отакі"богообрані.." а як же ж їм в часи "ждівського щастя" вдавалось??
Відповідь ОЧЕВИДНА!!
наступним кроком буде СКОРОЧЕННЯ вчителів-дармоїдів на підставі ПЕРЕОДИЧНОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ТЕСТУВАННЯ ВЖЕ ВЧИТЕЛІВ!! і всі побачуть хто-кому рабіновіч(зараз їх один на 8 учнів а буде вчитель на 14 учнів..)
Відповісти | З цитатою
Скептик  (18.12.16 08:55): Какое будущее у этого образования? Ониже ло 100 считать будут учиться до 4 класса. Из детей дебилов общества потребления делают. Они же даже мечтать нормально разучились. Хочу то, хочу се - а возвышенном не мечтают даже. Об искустве вообще молчу. Вон яркий пример будующего тут шмыгает по сайту - васей подписывается. Посмотрите на него и ужаснитесь - это будующие наши дети. Відповісти | З цитатою
kosha  (17.12.16 17:21): У нашего образования нет будущего. Відповісти | З цитатою
ґебельсам пукінаЗсавушкіна55  (17.12.16 13:09): Так саме це вам і кажуть!!в часи совкізма за хабарі вчилися 10% хоча ФАКТИЧНО хабарі в вигляді "дарунків"=поздоровлень ДАВАЛИ ВСІ..!!!
в часи льоні б... - було збудовано остаточне"ждівське щастя" коли ґої рабували а ждва за хабарі купляла собі"пільги"і посади(включаючі освітянські) та ті ж хабарі отримувала.. отакий собі оберт хабарів в мішпусі.
В часи кравчука-кучми-юдькі-хама хабарництво в вишах розквітало буйним цвітом.. І вже зараз маємо наслідки -дебіли з дипломами настільки популярні що без тестів на відповідальну посаду НЕ БЕРУТЬ!!
Лише НЕЗАЛЕЖНЕ ТЕСТУВАННЯ ЯКЕ БУЛО ВПРОВАДЖЕННО ПРИ ЮЩЕНКУ ЗАГАЛЬМУВАЛО ПРОЦЕСС ДЕБІЛІЗАЦІЇ ОСВІТИ бо обмежило кількість дебілів в вишах.
А те що зараз починають наводити лад в освіті викликає ШАЛЕНИЙ ОПІР!! особливо впираються заскорузла ждва в школах та банди ректорів..
В Україні на 8учнів один вчитель... а в ФРН чи США 12-15!! А чомусь черг ІНОЗЕМЦІВ ні до наших шкіл ні до вишів НЕМА! І навідь навпаки!!!
Відповісти | З цитатою
piligrim  (16.12.16 19:31): я вообще в шоке от того как сейчас "учатся" и как "учат", у меня много сотрудников которые "учатся" и уже "отучились", которые хотят "учиться", почему в шоке и почему слово "учится" в кавычках? потому что абсолютно все, подчеркиваю - ВСЕ! просто возят деньги за зачет, курсовой, контрольную, дипломный проэкт и "защиту"... деньги передают через посредников, переводят на карточки, отдают лично... многие не знают название своего факультета, многие - названия своей специальности... на пример один за курсовой отдал 2800 гривен, за "зачет" - 300 гривен, за сессию - 5700 гривен... некоторые не стесняясь говорят что им учиться просто не "охота", а "высшее образование" необходимо для назначения на руководящую должность... вот вам и объяснение жизни в стране, а что будет дальше в стране с такими "специалистами"? обращаешься с вопросом к главному инженеру, а он в ответ - я в этом сильно не компетентен (!)... за то есть покровители, связи... просто шок и жаль действительно умных и способных... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті