Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сонячні електростанції та сільське господарство: Південна Корея планує інвестувати у Дніпропетровщину

Сонячні електростанції та сільське господарство: Південна Корея планує інвестувати у Дніпропетровщину

Сонячні електростанції, переробка сміття, електронні послуги у громадському транспорті, аграрний сектор – у такі сфери економіки зацікавлена інвестувати Республіка Корея.

Дніпропетровщина відкрита для іноземних інвестицій. Перспективи співпраці обговорили у ДніпроОДА.

«Головне завдання – економічний розвиток і проведення реформ. В багатьох сферах Дніпропетровщина лідирує. Ми перші в Україні у процесі децентралізації та прозорості держзакупівель. Перевели значну частину адмінпослуг в режим онлайн, – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман. – Підприємства області розширюють ринки збуту. Ми зацікавлені в іноземних партнерах та іноземних інвестиціях. Дніпропетровщина – безпечна та комфортна для ведення бізнесу».

Корея відкрита для діалогу та пропозицій, зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу. Країна у Східній Азії зацікавлена інвестувати в переробку твердих побутових відходів, будівництво сонячних електростанцій, розвиток агросектору.

«Мені рекомендували Дніпропетровщину як регіон, де можна успішно втілити чимало цікавих проектів. Наразі наша країна розробляє генплан. Це платформа для конкретних інвестпроектів. Серед них – переробка сміття, будівництво сонячних електростанцій, впровадження енергозберігаючих технологій, розвиток аграрного сектору», – підкреслив іноземний гість.

Дніпропетровщина – у трійці лідерів в Україні з розвитку агропромислового комплексу. Для будівництва сонячних електростанцій підходять Криворізький, Широківський та Нікопольський райони. Є понад 70 майданчиків для створення індустріальних парків.

Олег Кужман підкреслив, що Дніпропетровщина відкрита для іноземних інвестицій. «При ДніпроОДА працює інвестиційне агентство. Тут допомагають і надають консультацію як новачкам, так і досвідченим підприємцям. Фахівці агентства супроводжують кожен проект нових інвесторів, допомагають знайти партнерів. Ми гарантуємо безпеку капіталу, вкладеного в економіку області», – наголосив він.

Дніпропетровщина готова й до культурної співпраці. В області проживає близько 2 тисяч корейців.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті