Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
15:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу

|«« «« »» »»|

14 грудня міський голова Дніпра Борис Філатов обговорив з делегацією Республіки Корея можливі перспективи подальшої співпраці.

Разом з Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу Дніпровську мерію відвідали Радник-посланник посольства Пак Хинг-Квон і Військовий аташе Республіки Корея в Україні Хванг Су-Чол.  

«Ми як одна з територіальних громад, які розвиваються найбільш динамічно, зацікавлені у всебічній співпраці. Ми відкриті для будь-якого діалогу. Місто зацікавлене в залученні інвестицій та нових технологій», – зазначив мер Дніпра Борис Філатов.

Для Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу – це перший візит до міста на Дніпрі. За словами пана посла, він готовий розвивати канали співпраці, та цьому передуватиме ретельне планування. «У вас розвивається альтернативна енергетика, і це співпадає з нашими інтересами. Ми маємо спільну зацікавленість. Нам слід приділити увагу стратегії та визначити пріоритети», – повідомив Лі Янг-Гу.

Сторони також розглянули можливість проведення інвестиційного форуму для підприємців обох країн.

У ході свого візиту до Дніпра делегація Республіки Корея планує відвідати завод «Південмаш», ІТ-компанії та промислові підприємства міста.

Зазначимо, що за перший рік своєї роботи на посаді міського голови Борис Філатов провів низку зустрічей із закордонними делегаціями понад 10 країн світу. Почесними гостями Дніпровської мерії стали представники низки європейських держав, Пакистану та Індії.

Gorod.dp.ua на Facebook.


судя по фото  (15.12.16 11:29): корейца таки плохо кормят. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті