Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Більше 5 тисяч підприємців області продають свої послуги та товари в системі електронних закупівель Prozorro

Більше 5 тисяч підприємців області продають свої послуги та товари в системі електронних закупівель Prozorro

Більше 5 тисяч підприємців з Дніпропетровщини працюють в системі електронних закупівель Prozorro. Це один з найвищих показників в Україні.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

9,5 мільярда гривень заробили підприємці Дніпропетровщини на продажі своїх товарів та послуг всій Україні через систему Prozorro. Це один з найвищих в країні показників. Серед лідерів Дніпропетровська область і за кількістю підприємців, що працюють в системі електронних закупівель. Їх вже понад 5 тисяч.

«ДніпроОДА однією з перших в Україні перевела державні закупівлі в систему Prozorro. Одночасно почали залучати до процесу та навчати підприємців регіону. І якщо на початку 2015 року до системи приєднувалося 10-20 підприємців на місяць, то сьогодні говоримо про понад 5 тисяч учасників. Лише у листопаді 2016-го в Prozorro зареєструвалося 720 приватних підприємств», - наголосив очільник регіону Валентин Резніченко.

Щомісяця до Prozorro приєднується в середньому близько півтисячі бізнесменів. Однією з перших у Prozorro почала працювати компанія «БАДМ-Б». Дніпровський дистриб'ютор постачає фармакологічні засоби по всій Україні. Їх клієнти – державні клініки. Більшість закупівель – через Prozorro.

« Prozorro – зручний інструмент. Його переваги: швидкість, публічність, економія. Раніше тендер тривав 1,5 місяці, тепер лише місяць. Економимо 30% часу. Швидше обмінюємося інформацією з замовником. Раніше відповіді доводилося чекати по 5 днів, зараз усі питання вирішуємо протягом дня, - наголошує директор «БАДМ-Б» Гурген Карапетян. – Співпрацювати з державою зручно. І наша компанія – яскравий тому приклад».

З початку року Дніпропетровщина успішно завершила понад 31 тисячу торгів на 3,9 мільярда гривень. Заощадила понад 328 мільйонів гривень.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті