Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі проходить XVI Міжнародний турнір Кубок Станіслава Шкляра-2016

|«« «« »» »»|

У Дніпрі з 10 по 12 грудня проходить XVI Міжнародний турнір зі спортивних танців «Кубок Станіслава Шкляра».

Змагання зібрали близько тисячі танцювальних пар із 20 країн світу, зокрема, Німеччини, Італії, Франції, Словаччини, Голландії, Польщі, Литви, Естонії, Іспанії та Латвії. Організували масштабний танцювальний турнір в культурно-розважальному центрі «Менора».

Нових професійних досягнень та «легкого паркету» побажав спортсменам очільник Дніпра Борис Філатов. «Я надзвичайно радий, що ця подія проходить саме в нашому місті. У нинішні непрості часи цей чудовий турнір збирається вже вшістнадцяте. Мало хто знає, як важко було організувати його. Тому я хочу подякувати всім, хто доклав до цього зусиль», – сказав міський голова.

Борис Філатов висловив вдячність організаторам, меценатам і підприємцям.

Оцінює танцювальні па професіоналів міжнародне журі. Турнір розпочався з урочистої клятви учасників і суддів, які заприсяглися конкурувати та оцінювати чесно. Протягом 3 днів спортсмени змагаються в понад 45 категоріях. Для учасників цей турнір – можливість посилити свої позиції у світовому рейтингу. На паркеті можна було побачити й показові виступи спортсменів з інвалідністю. Очікується, що за 3 дні захід відвідає понад тисячу глядачів.

Довідка:

Міжнародний турнір зі спортивних танців «Кубок Станіслава Шкляра-2016» проходить у Дніпрі згідно з рішенням президії Всесвітньої федерації танцювального спорту (WDSF). У цьому році Україні надано честь провести всесвітні змагання з танцювального спорту в номінації «Кубок Європи з 10 танців» та всесвітні змагання рівня WDSF World Open Latin, International Standard, WDSF Open 10 dance.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті