Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
10:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Волонтери Кам’янського отримали обласні відзнаки

Волонтери Кам’янського отримали обласні відзнаки

З нагоди Міжнародного дня волонтерів відзнак були удостоєні 7 кам’янчан.

Вони збирають кошти на лікування дітям, відвозять амуніцію та харчі бійцям АТО на передову, доглядають за бездомними тваринами. Щодня роблять добрі справи та нічого не просять взамін. На Дніпропетровщині вітали з «професійним» святом людей, чиє покликання – допомагати іншим.

За своє милосердя та безкорисливу підтримку, з нагоди Міжнародного дня волонтерів близько півтисячі добровільних помічників отримали обласні відзнаки. Щоб передати нагороди, радники голови обласної державної адміністрації відвідали Кривий Ріг, Нікополь, Павлоград. Вітали волонтерів і в Дніпропетровській облдержадміністрації.

«Коли в Україні розпочалася війна, волонтери Дніпропетровщини першими простягли руку підтримки бійцям АТО та переселенцям. Допомагають вони й у мирному житті. Хтось бореться за екологію, хтось здає кров, інші підтримують стареньких людей, хворих дітей, доглядають за бездомними тваринами. Разом із добровільними помічниками ДніпроОДА реалізує безліч цікавих проектів. Одні з найуспішніших – адмінпослуги онлайн та система електронних закупівель Prozorro», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. Відзнак були удостоєні й представники Кам’янського: активні громадські діячі, депутати міської ради Сергій Миршавка та Віталій Чернявський, волонтери Наталя Скрипнік (допомога безпритульним тваринам), Олег Орлов (допомога в галузі спорту), Алевтина Шевченко (допомога в геріатричних центрах), Євген Пікінер (допомога безпритульним тваринам) і Дмитро Гайдук (допомога дитячим будинкам).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті