Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
02:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

80-річний ювілей відзначив навчально-виховний комплекс №26 у Кам`янському

80-річний ювілей відзначив навчально-виховний комплекс №26 у Кам`янському

25 листопада навчально-виховний комплекс №26, що на житловому масиві Дніпробуд, відзначив свій 80-й день народження.

Визначну подію з ювілярами поділили Кам'янський міський голова Андрій Білоусов, депутат Дніпропетровської обласної ради Олена Плахотнік, депутати Кам'янської міської ради Григорій Самойленко та Сергій Плохоцький, член виконавчого комітету міськради Анатолій Савенко.

Почесними гостями на святковому заході стали випускники закладу минулих років – директор департаменту з гуманітарних питань міської ради Тетяна Онищенко і радник міського голови з питань спорту та молодіжної політики Олег Орлов. На свято завітали почесні громадяни міста Геннадій Кузнєцов і Анатолій Литвин. У залі зібралися численні заслужені вчителі, ветерани педагогічної праці та багато інших.

Усі педагоги, учні та їх батьки приймали щирі вітання. Школярі підготували для гостей насичену концертну програму з яскравими танцювальними і вокальними номерами.

У вітальному слові Андрій Білоусов зазначив, що не кожна школа нашого міста може похвалитися таким значним ювілеєм.

Андрій Білоусов вручив кращим учителям почесні грамоти Кам'янської міської ради, а школі – сертифікат на 10 тисяч гривень для покращення матеріально-технічної бази закладу.

Директор школи Ліна Сокуренко подякувала міському голові за дієву участь у вирішенні багатьох проблем навчального закладу.

Школа була заснована в 1936 році. На сьогоднішній день тут працюють 59 педагогів, які становлять колектив творчих однодумців з активною життєвою позицією. З 1949 до 2016 року школа дала путівку в життя 3350 випускникам, серед них 93 золотих і 44 срібних медалісти. Вже не одне десятиліття заклад очолює директор Ліна Володимирівна Сокуренко – учитель-методист, нагороджена знаком «Відмінник освіти» Міністерства освіти і науки України, а також нагрудними знаками «За заслуги перед містом» I-III ступенів.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті