Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 23 червня 2024
23:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов надав розлогий звіт своєї роботи за рік на посаді мера Дніпра

Борис Філатов надав розлогий звіт своєї роботи за рік на посаді мера Дніпра

Очільник Дніпра Борис Філатов надав звіт своєї роботи за рік.

Про якісні зміни, яких вдалося досягти у найважливіших сферах життєдіяльності міста, мер розповів під час загального зібрання прихильників «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» в Дніпрі 18 листопада – напередодні першої річниці його вступу на цю посаду. Очільник міста наголосив – він і надалі докладатиме всіх зусиль, щоб змінити Дніпро на краще.

Борис Філатов подякував тим, хто залишається вірним партії УКРОП, і нагадав, як відбувалися передвиборчі перегони та післявиборна боротьба за можливість ефективно працювати на благо мешканців Дніпра. «Це не просто звіт міського менеджера, це звіт перед людьми, з якими пройшли вибори і які стояли зі мною пліч-о-пліч. Сьогодні мені не соромно стояти тут і дивитися вам в очі. За останніми соціологічними опитуваннями, мене як мера підтримують і довіряють мені 50% виборців. Спільними зусиллями ми змогли зламати в місті негативні тенденції. І на цьому шляху нас уже ніхто не зупинить. Адже ми – команда переможців», – сказав Борис Філатов.

Міський голова Дніпра зазначив, що у 2016 році бюджет міста збільшився майже на 2 млрд грн. Завдяки спільній роботі мера та його команди вдалося досягти якісних змін та покращити умови життя дніпрян.

Зокрема, на соцзахист виділено на 141 млн більше, ніж минулого року. Ще один здобуток – розміщення вільних бюджетних коштів на рахунках державних банків. З дивідендів від депозитів місто отримує десятки мільйонів гривень, які йдуть на адресну допомогу соціально незахищеним городянам.

Також у Дніпрі за першої каденції Бориса Філатова вдалося встановити виплати муніципальних надбавок для освітян і медиків, реалізований унікальний для України проект – безкоштовні муніципальні табори для дітей та людей поважного віку. За рік у них відпочивають і оздоровляються 6 тис. дніпрян.

Крім того, керівник міста наголосив на суттєвому збільшенні бюджету житлово-комунального господарства. Це дало можливість вирішити одну з найболючіших проблем містян – несправні ліфти. «У цьому і в наступному році будуть відремонтовані всі ліфти в Дніпрі. Ми зробили б це швидше за умови координації з Національною поліцією, якби вони убезпечували ліфтове господарство від розкрадання», – заявив Борис Філатов.

Міський голова нагадав, що в мерії створене управління роботи з учасниками АТО, наголосивши, що виділення землі атовцям є проблемними питанням й для інших міст України. «Я виступаю з ініціативою до Верховної Ради, щоб монетизувати цю пільгу. Видаймо людям гроші», – сказав очільник Дніпра.

Борис Філатов також розповів про стан справ щодо ремонту доріг у Дніпрі: «Ми – єдине місто, яке не має об'їзної дороги. Тому великовантажний транспорт пошкоджує шляхи. Наступного року з Нацполіцією та Укртрансінспекцією буде придбано 6 зважувальних комплексів, які дозволять запобігати в'їзду в місто перевантажених машин».

Мер Дніпра прокоментував реконструкцію Дніпровської набережної та Привокзальної площі, а також підкреслив, що вдалося зрушити з мертвої точки питання добудови дніпровської підземки. «Цей проект – для людей, він спільний», – зазначив він. Борис Філатов заявив, що докладає також усіх зусиль задля відновлення муніципального електротранспорту, який раніше нищився на догоду приватним перевізникам.

Нагадаємо, що вибори до органів місцевого самоврядування відбулися 25 жовтня 2015 року. Борис Філатов став мером Дніпра за результатами голосування в другому турі, який провели 15 листопада. Тоді його підтримали понад 184 тис. мешканців міста. Присягу міського голови Дніпра Борис Філатов склав 27 листопада 2015 року.



Gorod.dp.ua на Facebook.


нацистам-сіоністам  (23.11.16 16:12): "меґів" та ґубєгнатоґів в УКРАЇНІ не ІСНУЄ!!
таке трапляється в фєдєрастії
Відповісти | З цитатою
dnipro  (23.11.16 10:01): На данный момент - Филатов лучший мер. Кулич вор и бездельник. За Вилкуленка вообще нет слов. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
тарантайке  (22.11.16 17:54): Вам, батенька, всенепременнейше и архисрочно к психиатру! :) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Прохожий  (22.11.16 14:35): У меня у одного такое впечатление, что статьи на город.дп.юа читают и комментируют только поклонники Альбертыча? Хотя... стоп-стоп! А кому этот сайт принадлежит? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
тарантайка  (21.11.16 08:30): Представляю, как колбасит от ненависти путиноидов, когда они ездят по новеньким, отремонтированным дорогам в нашем городе. Всегда, когда сам еду, представляю это итихонько смеюсь про себя от радости. Відповісти | З цитатою
Субару  (21.11.16 08:27): Вот многоуважаемый Иван Иваныч, несмотря на то что был политической проституткой, и немного подворововал(хотя ему было безумно стыдно за это, как Александру Яковлевичу из 12 стульев) такой себе голубой воришка, но при этом работу работал, а не летал по теплым краям *** греть на пляже, возвращаясь в подконтрольный город для того чтобы дать обширный отчет, чтобы его избиратель(не те кому пришлось заплатить 300 грн. а те кто за него голосовал по зову сердца) более активно скакал с кастрюлей на голове. Хотя Иван Иваныч делал для города в 100 раз больше, при этом почитав эту статью о достижениях Боруха, так кроме внедрения новых схем по распилу бюджетных средств особо ничего не сделано - ну а что, чтобы купить Боре кресло мера, его хозяин потратил значительные средства - а их нужно возвращать с процентами - гривна то падает, а бюджет выделяется в гривне! Дороги, лифты, и прочий коммунальный коммунальный гемор - это текущие обязанности мера, и никак не являются достижением! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
55  (20.11.16 20:17): Как же мы привыкли считать подвигом свои обязаности ! Відповісти | З цитатою
нацистам=сіоністам  (20.11.16 19:37): мери-ґубєґнатори- ЗАМІСТЬ ГОЛІВ обл чи міськ рад... днєппрр замість ДНІПРА...
це що -нова-"великоязиката ґеволюція" яку УКРАЇНЦЯМ впарює нєосовкове бидло???
Відповісти | З цитатою
Зашморг  (20.11.16 18:49): Он забыл рассказать, что главные его достижения - это гиднисть и свобода Громадян! В общем то, что нельзя пощупать))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
боря  (20.11.16 17:14): отчет может и обширный, но результата работы в нем нет!!! Відповісти | З цитатою
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (10)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (9)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (6)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (5)

•  Відпочинок та гармонія з природою: сквер Прибережний у Дніпрі наче магнітом притягує тисячі людей (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті