Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 25 червня 2024
09:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сумка без грошей ледве не коштувала жінці втраченого здоров'я

Сумка без грошей ледве не коштувала жінці втраченого здоров'я

63-річна жінка поспішала додому. Шлях від зупинки маршрутного таксі пролягав мимо автозаправної станції і дорога була освітлена. То ж бо і о 22 годині цей маршрут був безпечним. Та саме на розі автозаправної станції і очікував на свою жертву зловмисник.

26-річний молодик запримітив одиноку жінку, яка поспішала із зупинки. В руках у неї був пакет та сумка. Саме вони і стали об’єктом його уваги. До того ж чоловік побачив, що жінка вже не молода , а це напевно, може полегшити виконання його злочинного замислу. Молодик дочекався, доки жінка звернула з центральної вулиці та пішов за нею.

Жінка напевно відчула небезпеку та прижала сумку. І саме в цей момент зловмисник рвонув її з плеча. Жінка вчинила супротив, та нападника це не зупинило. За його словами він намагався ножом зрізати ручки сумки, аби забрати здобич. Та ніж, який злодій заздалегідь мав при собі, вже був у спині жертви.

«О 22.40 до чергової частини Самарського ВП звернулася жінка 1953 року народження і повідомила, що за пів години до цього по вулиці Андрія Сахарова,80 невідомий чоловік вдарив її ножом у спину і заволодів її сумкою. Жінка дійшла до автозаправної станції, неподалік якої і сталася пригода, там працівники викликали їй швидку і поліцію» - розповів заступник начальника слідчого відділення Самарського ВП Дмитро Нестеренко.

В ході проведення оперативно-розшукових дій поліцейські неподалеку від місця злочину знайшли викрадене майно жертви. Як з’ясувалося, зловмисник після того, як забрав належну жінці сумку, зник з місця події. Відійшовши в провулок з викраденої сумки забрав мобільний телефон та не знайшовши в ній грошей і більш нічого цінного, залишив майно жінки на тому ж місці.

В ході проведення оперативно – розшукових дій поліцейськими було встановлено та розшукано чоловіка, який скоїв дане правопорушення.

«Ним виявився мешканець цього ж Самарського району, 1990 року народження, раніше не судимий. Сьомого листопада йому вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення, передбаченого чю1 ст.187(Розбій)КК України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Даному підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту» - зазначив Дмитро Нестеренко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


грамотность  (13.11.16 17:01): Сумка без денег чуть не стоила женщине утраченного здоровья_______ то есть она сначала потеряла здоровье, а потом оно чуть не стоило ей? может: ...- сумка без денег чуть не стоила женщине утраты здоровья? Відповісти | З цитатою
ну вы даёте  (11.11.16 19:03): УК почитайте там. много нового откроете для себя . он ведь поменялся недавно(года 2 -3 назад) прилично так . там за многое сейчас -домашний арест. не скажу именно насчёт этого случая . надо чтобы толковый юрист обьяснил. а то раскричались "откупился" "откупился" сами б подумали откуда у него деньги откупиться если он сам сумки ворует чтобы заработать ))) и тем более пустая сумка попалась...а то привыкли УК со времён СССР знать там кусок хлеба украл- расстрел . времена изме
нились в европу идём. там не любят сильно наказывать преступников . гуманизм однако. моё мнение что да. мягковато за такое домашний арест.
Відповісти | З цитатою
Сергей  (11.11.16 17:37): Откупился собака! Відповісти | З цитатою
Hush  (11.11.16 17:25): Так таких пи...расов надо вешать на каждом заборе что-бы другие боялись,а не домашний арест!тогда точно будет гуманно! Відповісти | З цитатою
трям  (11.11.16 16:14): Ублюдок ножом ударил человека, и при этом домашний арест? Гуманно черезчур, не? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (6)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (5)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  Виправляють помилки радянських будівельників. У Дніпрі комунальники комплексно вирішують проблему відтоку дощової води та облаштовують колектори (4)

•  У Дніпрі з'явився ще один диво-двір (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті