Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як змінити сімейного лікаря

Як змінити сімейного лікаря

Мешканці регіону можуть вільно обирати свого лікаря – сімейного, терапевта чи педіатра. Робити це дозволяється лише раз на рік – у вересні.

Бажаючих змінити свого лікаря у департаменті охорони здоровя Дніпропетровської ОДА закликають поквапитися. Залишилось три дні.

Щоб обрати собі нового лікаря, треба звернутися до амбулаторії. У кожній є стенд з прізвищами медиків та коротким описом їх діяльності: досвід роботи, категорія тощо.

Пацієнт може ознайомитись з інформацією, після – зробити вибір та заповнити реєстраційну форму. У ній пацієнт вказує прізвище, ім'я, по батькові, дату народження, місце проживання, серію та номер паспорта, наявність дітей тощо, говорять у департаменті.

Найчастіше мешканці області обирають нового лікаря через звільнення спеціаліста або переїзд, рідше – через невдоволення обслуговуванням, зазначають в обласному департаменті охорони здоров’я. Минулоріч такою можливістю скористалися понад 13 тисяч мешканців Дніпропетровщини.

У вересні можна змінити й амбулаторію. Для цього треба звернутися до медзакладу, у якому обслуговуєтесь, взяти там відкріпний талон, з ним прийти до бажаної амбулаторії.

На Дніпропетровщині 412 амбулаторій сімейної медицини, у яких працює понад півтори тисячі лікарів. Вони обслуговують майже 80% населення області. Найбільш популярними такі фахівці є у районах. Там їх послугами користуються понад 93% людей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (28.09.16 08:55): Все это не так. На бумаге можно делать свободно, я изначально выбрала семейного врача, заполнили все документы, ходили к нему на приемы, а в один прекрасный момент нам сказали, что мы должны ходить к участковому врачу, т.к. наш семейный врач, которого мы выбрали не обслуживает наш участок и не получает за нас доплату. Так что все это фикция. На бумаге реформы, а на самом деле все как было так и осталось. Відповісти | З цитатою
***  (27.09.16 19:40): Что значит свободно?А вы спросили врача хочет ли он вас? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті