Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
13:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Світлана Єпіфанцева вручила машинобудівникам Дніпра почесні нагороди напередодні професійного свята

Світлана Єпіфанцева вручила машинобудівникам Дніпра почесні нагороди напередодні професійного свята

Заступник міського голови Світлана Єпіфанцева привітала машинобудівників Дніпра з прийдешнім професійним святом і вручила найкращим працівникам галузі 11 нагород — медалі «За заслуги перед містом», подяки міського голови та почесні грамоти від мерії.

Урочистості провели 22 вересня в палаці культури Машинобудівників. Світлана Єпіфанцева привітала працівників галузі від імені міського голови Дніпра Бориса Філатова. «Перш за все, хочу побажати вам здоров'я, миру, щастя та благополуччя. Щоб ваша нелегка праця завжди мала гідну оцінку. Ми завжди пишаємося вами. Ви — гордість нашого міста. Зі святом. І нехай все вдається», – сказала заступник очільника Дніпра.

Іван Березань, начальник комплексу, головний енергетик конструкторського бюро «Південне», починав свій професійний шлях понад 40 років тому з простого майстра. Він каже: справа його життя — важлива та корисна для людства. Напередодні Дня машинобудівника пан Березань отримав медаль «За заслуги перед містом».

«Це оцінка моєї праці, і я дуже радий, що мене її удостоїли. До міста в мене таке ставлення: ми живемо тут і маємо допомагати. І якщо місто цінує нашу працю, то це добре, і варто також подякувати у відповідь», – упевнений Іван Березань.

Зазначимо, що День машинобудівника в Україні щорічно відзначається в четверту неділю вересня. Це професійне свято робітників сфери машино- і приладобудування.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена  (23.09.16 14:10): Спасибо Вам за такой нелегкий труд!!!Мы гордимся Вами!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті