Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Річницю незалежності України на Дніпропетровщині відсвяткували своєрідною Олімпіадою

Річницю незалежності України на Дніпропетровщині відсвяткували своєрідною Олімпіадою

На Дніпропетровщині визначили краще спортивне село. До змагань долучилися три сотні учасників з 18 районів Дніпропетровщини. Перемогу здобули мешканці села Нива Трудова Апостолівського району. Першість присвятили Дню незалежності України.

Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської ОДА.

Фінал змагань «Краще спортивне село» приймало село Булахівка Павлоградського району. До першості долучилися команди сільських та селищних рад. Перемогу виборювали у 7 видах спорту: волейбол, гирьовий спорт, міні-футбол, перетягування канату, настільний теніс, шахи, шашки.

Найсильнішими у волейболі виявилися мешканці селища Катеринівка Покровського району. Трохи поступилися їм спортсмени із села Китайгород Царичанського району. Замикає трійку переможців Богданівка Павлоградського району.

На першому місці з гирьового спорту – мешканці Слобожанської селищної ради Дніпровського району. На другому місці – село Нива Трудова Апостолівського району, на третьому - Богданівка.

Золото в міні-футболі вибороли гравці з села Перше Травня Верхньодніпровського району. Срібло у Слобожанської селищної ради, бронза – у села Катеринівка.

Краще за всіх перетягують канат мешканці села Нива Трудова. На другому місці – село Левенцівка Новомосковського району, третє місце у села Лозуватка Криворізького району.

У першості з настільного тенісу перемогли мешканці Ниви Трудової. Одразу за ними - Слобожанська селищна рада. Замикає трійку лідерів з цього виду спорту Катеринівка.

Мешканці Ниви Трудовою були сильні і в інтелектуальній боротьбі. Вони випередили суперників та взяли перше місце в змаганнях з шашок. На другому місці опинилися учасники з Слобожанської селищної ради, на третьому – з Левенцівки.

Кращими в шахах стали мешканці села Мала Петриківка Петриківського району. Одразу за ними – жителі Лозуватівки, треті – учасники з Катеринівки.

У загальнокомандному заліку золото вибороли спортсмени з Ниви Трудової. Срібло у Слобожанської селищної ради, бронза – у села Катеринівка.

Першість «Краще спортивне село» присвятили 25-й річниці Незалежності України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті