Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З початку літа у Дніпі потонуло 18 осіб

З початку літа у Дніпі потонуло 18 осіб

З початку літа у Дніпрі потонуло 18 осіб, лише двох вдалось врятувати. Про це повідомили в департаменті громадського порядку і цивільного захисту Дніпропетровської міської ради.

Причини загибелі людей — недотримання елементарних правил безпеки, а саме: стрибки з мостів і причалів та купання у стані алкогольного сп’яніння, купання у непристосованих для цього місцях.

Через велику кількість загиблих людей на воді у департаменті вкотре нагадують про дотримання правил безпеки під час відпочинку на водоймах.

«Купатися слід виключно у призначених для цього місцях, уважно читайте інформацію, яка розміщена на інформаційних дошках. Не плавайте у стані алкогольного сп’яніння, не допускайте грубих ігор у воді з притоплюваннями та елементами боротьби, контролюйте один одного у воді, а також обов’язково пильнуйте дітей»,- йдеться у зверненні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днипрочеловек-амфибия  (12.08.16 19:14): Всё потому, что идешь-плывёшь по Дніпру, а четкой границы где город - где река нет. Нужно нашему ГлавИхтиандру понадежнее обозначить где ходить, а где плавать. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті