Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
17:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кримінальна сводка на 23 липня

Кримінальна сводка на 23 липня
1. 15 липня п. р. близько 18.00 до Широківського райвідділу міліції від громадян надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків в с. Нове життя з саднами обличчя та тулубу знайдений труп чоловіка. При виїзді на місце події було встановлено, що постраждалим є 70-річний господар квартири на ім'я Василь. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть останнього настала внаслідок перелому кісток обличчя, ребер та грудної клітини, а також внаслідок травматичного шоку. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Широківського райвідділу міліції затриманий раніше засуджений, непрацюючий 29-річний місцевий мешканець на ім'я Віталій. 14 липня п. р., зловмисник, перебуваючи в гостях у постраждалого, в ході виниклої сварки руками та ногами побив Василя, спричинивши смертельні травми. Наразі за даним фактом слідчим відділом Широківського райвідділу міліції порушена карна справа за ст. 121 ч. 2 КК України. За навмисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть зловмиснику загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

2. 22 липня п. р. близько 20.00 співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю Бабушкінського райвідділу міліції м. Дніпропетровська зібрано матеріал відносно 46-річного начальника одного з відділів однієї з районних рад в Дніпропетровській області. Держслужбовець, за допомогу у виділенні земельної ділянки, площею 0,5 га вимагав у 25-річного приватного підприємця на ім'я Олег хабара в сумі 10000 доларів США. 22 липня в приміщенні районної ради в службовому кабінеті під час отримання хабара у сумі 48 500 грн., зловмисник був затриманий. Прокуратурою Дніпропетровської області порушена карна справа за ст.368 ч.2 КК України (отримання хабара).

3. 21 липня п. р. близько 09.37 до Ленінського райвідділу міліції м. Дніпропетровська від громадян надійшло повідомлення про те, що в літній кухні, що знаходилася на території домівки по вул. Абая, яка належить 47 - річному водію одного з підприємств на ім'я Файк, знайдені два трупи чоловіків. При виїзді на місце події на трупах постраждалих були виявлені чисельні різані поранення рук та шиї, а також колото-різані поранення грудної клітини і спини. Співробітниками міліції було встановлено, що постраждалими є громадяни Азербайджану - 37-річний Сабір та 25-річний Мамед, які приїхали до України потягом по гостевих візах. 21 липня п. р. близько 07.55 за місцем тимчасового мешкання, під час виниклої сварки на грунті ревнощів до доньки власника домівки, постраждалі один одному кухонними ножами нанесли смертельні поранення. Знаряддя злочину - два кухонних ножа було вилучено співробітниками міліції. Наразі трупи чоловіків направлені до Дніпропетровського бюро судово-медичної експертизи. Проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті