Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У місті запрацювали літні пришкільні табори

|«« «« »» »»|

У Міжнародний день захисту дітей, 1 червня, в місті на Дніпрі запрацювали перші 129 літніх пришкільних таборів. Тут діти різного віку можуть знайти заняття до смаку. На них чекають цікаві конкурси, ігри, майстер-класи. Головне перевага таких таборів – безпечне дозвілля.

На відкритті перших змін у дніпропетровських школах побував заступник міського голови Олександр Шикуленко.

Від імені очільника Дніпропетровська Бориса Філатова він привітав маленьких вихованців із Днем захисту дітей та стартом роботи таборів у їхніх школах. Олександр Шикуленко побажав малечі гарного та сонячного настрою навіть попри примхи погоди.

«У таборах вчителі допомагають дітям розвивати їхні таланти. Тут вони здобувають нові навички у розважальній формі. Діти спілкуються, навчаються робити щось разом – працювати в команді. Їм весело та цікаво», – сказав Олександр Шикуленко.

Малювання, співи, танці, спорт, а також харчування і денний сон. Така програма-мінімум дитячих пришкільних таборів. Тут за малечею пильно стежать педагоги. Тож батьки можуть не турбуватися про те, де і з ким їхня дитина проводить літні канікули.

Нерідко до роботи в дитячих таборах долучаються і старшокласники. Крім того, в різних школах табори мають власні родзинки – додаткові заняття з вивчення іноземних мов чи імпровізовані танцювальні гуртки.

Дев'ятирічна вихованка табору у Дніпропетровській школі № 23 Тая своє літо розпочинає у загоні «Весельчаків». Дівчинка упевнена – сумувати не доведеться.

«Тут багато моїх друзів, тож буде дуже весело. Будемо гратися і розважатися. Це зовсім не школа, все тут інакше», – розповіла Тая.

Зазначимо, що за планом протягом літа в Дніпропетровську працюватимуть 160 таборів на базі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. Відпочити тут зможуть майже 10,5 тис маленьких дніпропетровців.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Анна  (02.06.16 17:40): Очень рада отправить ребенка в летний школьный лагерь. В лагере развлечения: игры, конкурсы, танцы, бассейн, английский. Не переживаю, что ребенок голоден (в стоимость входит завтрак, обед и полдник). Я и муж работаем и это выход для таких родителей как мы. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (01.06.16 18:30): И сколько стоит отдых в этих лагерях? Доступно ли? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Саня  (01.06.16 17:40): В 90-х тоже ходил в пришкольный пару раз, было норм - экскурсии всякие, бассейн и прочее, и кормили нормуль. Но языков и танцкружков, конечно, не было. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті