Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Програмісти Дніпропетровщини презентували креативні IT-проекти іноземним дипломатам із 17 країн світу

|«« «« »» »»|

Творчі особистості зі свіжими ідеями. На Дніпропетровщині таких чимало в IT-сфері. Свої проекти вони презентували у Коворкінг-центрі, куди запросили іноземних дипломатів з Австралії, Іспанії, Канади, Аргентини, Угорщини, Бельгії, Словаччини та інших країн світу.

Наші програмісти вже мають позитивний досвід роботи з міжнародними партнерами. Та запевняють: нових бізнес-ідей вдосталь для залучення інвестицій.

«Ми підтримуємо підприємців Дніпропетровщини і допомагаємо їм розвивати власний бізнес. Як приклад, спілкування віч-на-віч із потенційними інвесторами. Такий формат дає можливість представникам компаній і підприємств зустрітися в одному місці з кількома десятками іноземних дипломатів і презентувати їм свої можливості. Це сприяє залученню інвестицій, реалізації проектів, налагодженню ділових контактів», – підкреслив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Креативні ідеї мають IT-шники Дніпропетровщини. У них є проекти в усіх сферах, де застосовуються інформаційні технології. Варіанти співпраці програмісти презентували в Коворкінг-центрі іноземним дипломатам з Австралії, Іспанії, Канади, Аргентини, Угорщини, Бельгії, Словаччини та інших країн світу. Гості завітали до міста на Дніпрі як члени Міжнародного Трейд-клубу.

Олександр Мінько представляє дніпропетровську IT-компанію «ISD». За понад два десятки років роботи вона завоювала авторитет далеко за межами міста й України.

«Ми розробляємо програмне забезпечення для медичних лабораторій і центрів. У числі наших клієнтів – країни Америки та Європи. Та ми не стоїмо на місці, розвиваємося, шукаємо нових клієнтів, адже на IT-ринку висока конкуренція. Тим самим ми просуваємо Дніпропетровщину і Україну як бренд. Ми хочемо показати, що тут є гідні компанії, кваліфіковані спеціалісти і сюди безпечно інвестувати», – каже керівник.

Розповісти про досягнення і плани завітала до Коворкінг-центру і місцева компанія «Softcube». У неї – більше 150 клієнтів в Україні, Європі та СНД.

«Ми створили аналітичний сервіс, який обробляє дані про покупців з метою точної реакції на їхні запити. В Україні подібних IT-продуктів немає. Але в будь-якому разі ми орієнтуємося на глобальний ринок. Наразі підписуємо угоду з Німеччиною, нас цікавить співпраця з Францією, Британією», – розповідає засновник компанії Олег Лєсов.

Авторські ідеї після поїздки на Дніпропетровщину дипломати передадуть до своїх країн.

«Для Іспанії цікаві будь-які розробки в IT-сфері, оскільки це те, що рухає світ вперед. У Дніпропетровську я побачив багато талановитих та розумних людей, які здатні досягти вершин завдяки своєму хисту. У них чимало прогресивних ідей, які можуть зацікавити іноземних інвесторів», – певний радник Посольства Королівства Іспанії в Україні Хайме Санчес.

«Ми створюємо бізнесменам умови для кооперації та взаємовигідної роботи. IT-галузь найбільш затребувана. Спеціалісти України, у тому числі і Дніпропетровська, мають ім’я в усьому світі. Вважаю, що їм буде цікаво співпрацювати з багатьма країнами», – зазначила перший секретар Посольства Словацької Республіки в Україні, президент Трейд-клубу Соня Крайчова.

Міжнародний Трейд-клуб в Україні працює в Україні з 1992 року. Він об’єднує представників майже 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій. Його мета – розповісти іноземним бізнесменам про економічний потенціал України. Це дозволяє налагодити нові ділові контакти та залучити в країну іноземні інвестиції.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Стоик  (21.05.16 08:53): Для достижения целей 50% успеха это идея. И 50% это деньги. Терпение и труд, все перетрут. Удачи! Відповісти | З цитатою
I  (20.05.16 15:04): Новые бизнес идеи? Это еще обхэсники к вам не приходили. Відповісти | З цитатою
1  (20.05.16 15:01): А, говорят, у нас образование плохое. И сокращают преподов, кафедры, специальности.
Долбаная элита. Только на мозгах можно было Украину сделать раем.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті