Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відкрито реєстрацію глядачів на «Чілдрен Кінофест 2016»

Відкрито реєстрацію глядачів на «Чілдрен Кінофест 2016»

20 травня для глядачів відкрилася реєстрація на безкоштовні покази фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест».

Зареєструватися може кожен охочий – потрібно заповнити електронну форму на офіційному сайті фестивалю. Цього року кіноогляд відбудеться втретє у 18 містах України з 27 травня по 5 червня.

Глядачі виступають як журі фестивалю й віддають свої голоси за фільм, який їм сподобався. Картина-переможець міжнародного конкурсу обирається шляхом підрахунку глядацьких голосів і оголошується на церемонії закриття у новому фестивальному центрі, столичному кінотеатрі «Київська Русь» 5 червня о 15:00.

У рамках міжнародного конкурсу представлено сім європейських фільмів, відібраних на міжнародних кінофорумах. Кожна з картин рекомендована до перегляду для різних вікових категорій – від 4 до 14 років. У позаконкурсній програмі на глядачів чекає ретроспектива міні-мультфільмів від легендарної анімаційної студії Aardman та серія мультиплікації «Моя країна – Україна». Закриває фестиваль музична комедія «Фелікс», яка перемогла на «Чілдрен Кінофесті» 2015 року.

Послом цьогорічного фестивалю виступає актор, кінорежисер і телеведучий Ахтем Сеїтаблаєв. Місія фестивалю – популяризувати мистецтво кіно серед дітей різного віку і соціальних груп. Половина місць виділяється організованим групам глядачів із соціально незахищених верств населення: дітям з особливими потребами, сиротам і потерпілим від конфлікту на сході України. Міста, що приймають кіноогляд: Київ, Вінниця, Дніпропетровськ, Житомир, Запоріжжя, Краматорськ, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Одеса, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Черкаси, Чернігів.

Подія відбувається за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Державного агентства України з питань кіно, Goethe-Institut в Україні, Французького інституту в Україні, Посольства Швеції в Україні, Посольства Швейцарії в Україні, Посольства Королівства Норвегія в Україні, Посольства Королівства Данія в Україні, Данського кіноінституту. Організатор – компанія «Артхаус Трафік».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Ваня  (20.05.16 15:45): А семьей туда можно пойти или там только дети? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті