Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
08:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську поліцейські нагадали вихованцям дитячого садочку дорожню абетку

|«« «« »» »»|

У рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху працівники відділу управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області спільно з патрульною поліцією міста Дніпропетровська завітали до самих маленьких учасників дорожнього руху, вихованців дніпропетровського дошкільного навчального закладу «ПЛАНЕТА ЩАСТЯ», аби розповісти їм дорожню абетку.

Під час візиту дітлахам не лише нагадали дорожню грамоту, а ще й провели з ними практичні заняття. Вихованці садочку познайомились зі світлофором, граючись вивчили дорожні знаки та розібрали, як треба поводитися в різноманітних ситуаціях, що можуть виникнути під час участі у дорожньому русі.

А потім теоретичні знання були закріплені на практиці. У спортзалі була організована імпровізована проїзна частина, на якій дітлахи демонстрували набуті в ході конкурсів знання та навички.

Діти з ентузіазмом демонстрували гостям в погонах високий рівень підготовки в цьому питанні. Незважаючи на юний вік учасників, вони дуже добре впоралися з складними завданнями, що приємно здивувало правоохоронців.м Приємною несподіванкою для поліцейських стала весела вистава «Азбука доріг», яку підготували вихованці дитячого садочка. Під гучні оплески діти розповідали вірші, співали, шуткували та змагалися між собою на звання кращого знавця правил дорожнього руху.

Захід пройшов активно, весело і плідно. І завдяки тому, що вивчення ПДР проходило в ігровій формі, діти засвоїли нову інформацію з легкістю і величезним інтересом. За активну участь у заході дітлахи отримали у подарунок від працівників поліції цікаві книжки з яскравими ілюстраціями «1000 та 1 поворот».

Наприкінці зустрічі дітки мали змогу побачити сучасний патрульний автомобіль поліцейських та сфотографуватись з ними.

Співробітники поліції вважають, що дітей змалечку потрібно привчати до належної поведінки на дорозі, тому подібні заходи безумовно допоможуть в подальшому на практиці засвоювати дорожню грамоту, навчитися оцінювати дорожню ситуацію. Отримані ще в садочку знання обов’язково допоможуть наймолодшим учасникам руху бути зразковими пішоходами, а в подальшому і водіями, діти поступово навчаться добре орієнтуватись на завантажених міських вулицях.

Правоохоронці Дніпропетровщини закликають дорослих не забувати про правила безпеки під час перевезення малечі в авто та кожного разу, коли маленькі пішоходи збираються на вулицю, нагадувати їм про Правила поведінки на дорозі. Також потурбуйтесь, щоб ваша дитина була завжди помітною на дорозі, обов’язково прослідкуйте, щоб у темну пору доби на дитячому одязі були світло відбиваючи елементи.

Водії транспортних засобів - будьте дуже уважними та обережними за кермом, дотримуйтеся швидкісного режиму, пам’ятайте: поведінка дитини на дорозі, часто є непередбачуваною. Особливу увагу приділяйте при проїзді пішохідних переходів, місць розташування навчальних закладів тощо. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Будьте взаємоввічливими на дорозі й цінуйте життя інших учасників руху!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Василий Иванович  (20.05.16 11:36): Предлагаю полицейских виновных в ДТП переводить в подразделения проводящих пропагандистскую работу и контролирующих соблюдение ПДД пешеходами.Их пример даст пример задумался другим полицейским соблюдать ПДД.А то уже все смеются от их безграмотности. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
вася  (20.05.16 09:21): Им бы самим не помешало ее под учить .. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті