Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
02:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Завдяки небайдужому громадянину патрульні повернули додому літнього дідуся

Завдяки небайдужому громадянину патрульні повернули додому літнього дідуся

Сьогодні близько третьої ночі патрульні отримали інформацію від небайдужого громадянина про те, що прямо посеред дороги йде підозріла особа.

Коли екіпаж приїхав на місце події, вони побачили літнього чоловіка в зимовій шапці. Під час спілкування дідусь не міг зв'язно розповісти, хто він, де мешкає, що робить вночі на дорозі. Чоловік мав посвідчення профспілки. З цього патрульні припустили що це його документ.

Полісмени взяли дідуся на борт та продовжили виясняти його домашню адресу. Після розмови вирішили відправитись за адресою, яку зрештою назвав чоловік.

Приїхавши на місце, постукали в двері будинку. З дому вийшла жінка, яка впізнала свого батька. З'ясувалось, той вийшов з дому, коли всі спали. Літнього чоловіка передали родичам.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (13.05.16 19:25): А что, бывают дедушки не пожилые? И почему он был в зимней шапке - он что, из дома ушел еще зимой?! Відповісти | З цитатою
житель  (13.05.16 17:10): Слава Богу, что есть еще люди, неравнодушные к чужой беде! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті