Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
23:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чемпіонат України зі стрибків на батуті проходить у Дніпродзержинську

|«« «« »» »»|

13 травня в Дніпродзержинську урочисто відкрився Чемпіонат України зі стрибків на батуті (стрибків на акробатичній доріжці).

Змагання проходять у дитячо-юнацькій спортивній школі №4. Як розповів її директор Олександр Кирпа, боротися за перемогу будуть 14 команд – понад 150 спортсменів-акробатів із різних міст України. Наше місто представлятимуть 46 спортсменів, вихованців закладу.

Почесними гостями церемонії відкриття стали міський голова Андрій Білоусов та його радники Олег Орлов і Руслан Бондаренко, а також заступник міського голови Олександр Масленков.

У своєму вітальному слові Андрій Білоусов побажав усім учасникам турніру перемог не лише на всеукраїнському, але й на світовому рівні, а також зазначив, що такий турнір проводиться в місті вже п'ятий рік поспіль, і з кожним роком число його учасників зростає.

«Дніпродзержинськ – це не тільки індустріальний центр, але й по-справжньому спортивне місто. І я впевнений, що спортивна слава нашого міста й надалі зростатиме», – зазначив Андрій Білоусов.

Перед початком заходу міський голова разом із директором спортивної школи оглянули прилеглу територію та намітили низку заходів із її благоустрою. Територія буде приведена до ладу найближчим часом, наголосив Андрій Білоусов.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті