Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську затримали групу квартирних «віконних» злодіїв

У Дніпропетровську затримали групу квартирних «віконних» злодіїв
10 травня у Дніпропетровську співробітниками управління кримінальної поліції (карного розшуку) в ході реалізації оперативної інформації було затримано трьох молодиків, які займалися квартирними крадіжками у приватному секторі. До домоволодінь вони пробиралися віджавши обшивку пластикового вікна.

" Троє молодих людей 1992, 1996 та 2000 років народження займалися злочинним промислом у Амур - Нижньодніпровському та Соборному районах обласного центру. Один з них( 1996 р.н.) вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. В ході проведення обшуку за місцем проживання одного із зловмисників було вилучено предмети , які є речовими доказами викраденими з місць злочинів," - повідомив начальник відділу з розкриття майнових злочинів управління кримінальної поліції(карного розшуку) ГУНП в Дніпропетровській області Андрій Дідочкін.

Всі крадіжки зловмисники скоювали в денний час, переважно з 10 до 16 години. Діяли коли господарі домоволодінь були на роботі чи відсутні вдома. За словами Андрія Дідочкіна, працювали злодії професійно та акуратно,на перший погляд видимих ушкоджень вікон, які б вказували на злом не було.

"Вони акуратно віджимали пластикову обшивку вікон та пробиралися всередину. Забравши гроші, дорогоцінності, техніку складали все в рюкзаки, клали його за плечі та покидали місце злочину тим же шляхом, що і потрапляли, чи виходили через двері, коли замок був пригідний для відкриття зсередини," - розповідає поліцейський.

Викрадене зловмисники здавали до ломбардів міста та підшукували собі наступний об'єкт для кримінального промислу. За словами Андрія Дідочкіна діяли домушники з початку року і на сьогодні є доказова база щодо 18 фактів їх протиправної діяльності. Зараз проводяться заходи щодо документування злочинної діяльності зазначених осіб та відпрацьовуються на причетність до скоєння інших злочинів.

Слідчими АНД відділення поліції Дніпропетровська порушено кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (12.05.16 16:31): Я вообще всегда удивляюсь, когда вижу частные дома без решёток на окнах. Хотя и решётки сейчас не такая уж помеха стала. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті