Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
10:46

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Приїзд дітей поліцейських до Дніпропетровська

Сорок дітей поліцейських з вісімнадцяти країн світу відвідали Дніпропетровськ. Їх батьки пов’язані однією професією, а держави, в яких вони живуть, є членами Міжнародної поліцейської асоціації.

Одне з її завдань - знайомити підлітків з культурним надбанням різних країн. Завдяки цій асоціації і поліцейські, і їх діти отримали можливість спілкуватися без кордонів. У 1996 році була заснована й Українська секція МПА. Сьогодні юнаки та дівчатка змогли вперше приїхати в Україну. Країни Європи, Канада, Америка, Ізраїль, Австралія - діти всіх цих держав вперше приїхали в Україну. Вражень дуже багато, тим більше, що Дніпропетровськ - вже третє місто, яке вони побачили. Найприємнішою для підлітків стала екскурсія до аерокосмічного центру. Вони побачили, яким є космічний потенціал України, почули історію створення супутників.

Дітей у нашому місті очікувала насичена культурна програма. Але, як говорять самі підлітки, для них головне - спілкування одне з одним. До речі, Міжнародна поліцейська асоціація – набільша у світі професійна організація. Її девіз – служба крізь дружбу. МПА існує вже 50 років і дбає про розширення культурних та дружніх зв’язків між поліцейськими всіх країн. Вже сьогодні ввечері діти вирушать до Запоріжжя, попереду ще три міста України.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте