Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ГПУ направила до суду справу стосовно посадовця податкової інспекції в Дніпропетровську

ГПУ направила до суду справу стосовно посадовця податкової інспекції в Дніпропетровську
Генеральна прокуратура направила до суду кримінальне провадження стосовно начальника оперативного управління Державної податкової інспекції одного з районів Дніпропетровська. Про це УНН повідомили в прес-службі ГПУ.

Чиновник за попередньою змовою зі своїм керівником - першим заступником начальника ДПІ цього ж району Дніпропетровська вимагали та одержали від представника комерційних структур хабар у сумі 2,2 млн грн за непритягнення до кримінальної відповідальності підприємців.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Як зазначили в ГПУ, з листопада минулого року посадовець протягом трьох місяців переховувався від органів досудового слідства, однак зусиллями оперативних підрозділів та слідчих його місцезнаходження встановлено та попереджено можливість уникнення від покарання за скоєння корупційного злочину.

Кримінальне провадження стосовно іншого підозрюваного скеровано до суду у січні цього року.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті