Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Ставка на розвиток агропромислового комплексу дозволить стабілізувати економіку регіону та країни», — Мгер Куюмчян

«Ставка на розвиток агропромислового комплексу дозволить стабілізувати економіку регіону та країни», — Мгер Куюмчян
Заступник голови Дніпропетровської обласної ради Мгер Куюмчян провів нараду з керівництвом облдержадміністрації, сільгоспвиробниками та науковцями.

Сторони обговорили стратегічні цілі розвитку АПК та проекти, реалізація яких сприятиме підвищенню потенціалу сільгоспвиробників, розвитку аграрного бізнесу та підвищення якості с/г продукції.

«Україна має величезний аграрний потенціал, який не припустимо втрачати. Адже він у певній мірі зможе компенсувати економічні втрати, пов’язані зі зменшенням промислового виробництва. Ставка на розвиток агропромислового комплексу дозволить стабілізувати економіку регіону та країни. Це пріоритет Дніпропетровської області, який відображений у регіональній стратегії розвитку до 2020 року. Тому наша мета — активно розвивати сільське господарство. Працювати будемо у кількох напрямах: підвищення доданої вартості в аграрній сфері, створення додаткових робочих місць, розвивати сільські території, стимулювати та підтримувати малі та середні фермерські господарства та давати можливість дрібним виробникам заробляти та поставляти громадянам екологічно чисту та якісну сільгосппродукцію», — зазначив Мгер Куюмчян.

Вже зараз кожна з зацікавлених сторін почала розробку інвестпроектів та пропозицій для реалізації цих напрямків.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (03.04.16 10:10): Назовите хоть одну процветающую аграрную страну в мире? Прежде всего, если действительно страна хочет занимать достойную нишу в мировой экономике, то прежде всего должна быть развита промышленность. Как надоело смотреть, как нам впаривают, как мы должны жить - всем стать геями и лесбо, при этом сапать сапками, но в ЕС ни-ни, вы фортпост с рашей и должны отстоять наши ценности, а как же наши - православие, память о наших предках. Відповісти | З цитатою
Сельское хозяйство - хорошо  (01.04.16 17:35): Но что теперь делать с промышленностью? Угробили промышленность полностью. За 2 года в хлам!!! Теперь муссируют тему агропромышленного потенциала. Будем полностью сырьевым придатком Запада. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті