Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
22:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Голова обласної ради Гліб Пригунов відзначив волонтерів регіону

|«« «« »» »»|

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов відзначив членів ГО «Єдиний волонтерський центр Дніпропетровської області».

Це одна з дніпропетровських волонтерських організацій, яка згуртувала навколо себе сотні небайдужих громадян Дніпропетровщини та сусідніх областей для правової підтримки, психологічної реабілітації, соціалізації родин, дітей із зони АТО та бійців, допомоги пораненим та онкохворим людям, які постраждали від війни та переселенцям. Зараз Центр знаходиться на вул. Старокозацькій, 52, у приміщенні, яке надала обласна рада.

«Ми відкриті для всіх волонтерських організацій, які допомагають людям справитися із складними ситуаціями, що бувають у житті. Волонтерство об’єднує людей незалежно від національності, місця народження, релігії. Це не лише люди, які щиро допомагають та рятують інших. За ними стоять сотні представників малого та середнього бізнесу, які завжди готові ділитись необхідними ресурсами. Ви довели, що Дніпропетровщина – це не лише промисловий та економічний центр України, а в першу чергу, це – та земля, де живуть люди з добрими та гарячими серцями, які у будь-яку хвилину завжди прийдуть на допомогу», – зазначив Гліб Пригунов.

Значна частина волонтерів – жінки, саме на їх тендітних плечах лежить колосальне навантаження, яке іноді не під силу навіть чоловіку. Напередодні весняного свята – Дня 8 Березня жінок-волонтерів привітав голова обласної ради. За вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху в Україні, патріотизм, громадянську мужність та активну життєву позицію активісти отримали грамоти обласної ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


вот так  (09.03.16 09:19): смешная фамилия " Прыгунов" Глебка! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте