Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 04 октября 2024
03:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпрі відкрили набір на безкоштовний курс грецької мови: деталі

У Дніпрі відкрили набір на безкоштовний курс грецької мови: деталі

У Дніпрі на базі освітньо-культурного Гончаренко центру відкрили набір на безоплатний курс грецької мови для початківців. Програма охоплює вивчення грецької мови та культури, а заняття відбуватимуться щотижня. Старт навчання 16 жовтня.

Як зазначають організатори, цей курс для тих, хто давно мріє навчитися говорити мовою Гомера та Сократа, вільно вітатися «καλημέρα» та обговорювати смачну грецьку кухню.

«Грецька мова – одна з найдавніших і найкрасивіших мов світу. Вона є мовою філософії, міфології та мистецтва. Для усіх, хто прагне опанувати грецьку мову та пізнати глибини цієї унікальної культури, ми запустили безоплатний курс. Жодної нудної теорії — лише найнеобхідніші знання та багато інтерактиву», — діляться у просторі.

Навчання проводитиме Ірина Левченко – досвідчена викладачка, яка прожила в Греції 10 років і вже 9 років викладає грецьку мову. Ірина знає, як зробити процес навчання цікавим і зрозумілим для кожного.

Заняття курсу проводитимуть щопонеділка та щоп'ятниці о 15:00 на базі освітньо-культурного Гончаренко центру, що на вулиці Старокозацькій, 40б. Для участі достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте