Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Обласна рада реалізовуватиме соціально-значущі проекти на Дніпропетровщині разом з молоддю

|«« «« »» »»|

2 березня Дніпропетровська обласна рада та Міжнародна громадська спілка «Єдиний простір» підписали меморандум про співпрацю.

Він передбачає залучення молоді Дніпропетровщини до реалізації цікавих та сучасних інфраструктурних проектів, розвиток молодіжної громадянської активності, відкриття молодіжних центрів, популяризацію здорового способу життя, вивчення іноземних мов та інше.

«Ми повинні підтримувати ініціативних, молодих людей, які пропонують своє бачення того світу, в якому хочуть жити. Які хочуть і знають як змінювати регіон, місто, його інфраструктуру. Їх конструктивні ідеї можуть зробити життя більш комфортним та сучасним. А ми ці ідеї будемо втілювати. Крім того, треба мінімізувати відтік молоді та талановитих і перспективних фахівців за кордон. Вони повинні жити і працювати на Дніпропетровщині», - зазначив голова обласної ради Гліб Пригунов, на зустрічі із молодими активістами «Громадського простору».

За словами генерального директора Громадської спілки «МГС «Єдиний простір» Оксани Півняк, зараз в регіоні сформувалась потужна команда молодих та ініціативних громадян. Виявити їх вдалось завдяки організації Стратегічної молодіжної сесії області, яку активно підтримав Гліб Пригунов.

«Проекти, які розробила молодь у сфері екології, енергозбереження, популяризації здорового способу життя та спорту, розвитку соціальної інфраструктури дієві та мають право на життя. Для нас дуже цінне те, що обласна влада вірить у наші сили та підтримує усі конструктивні починання. Важливою є також спілкування та передача досвіду від успішного старшого покоління молодшому і коли слова не розходяться з ділом. Співпраця з обласною радою має успіх та дозволить сформувати нове покоління свідомих громадян», - зазначила вона.

Співпраця передбачає проведення форумів, конференцій, круглих столів, фестивалів, які допоможуть розкрити потенціал молоді регіону, направити їх знання та енергію в потрібне русло, а також сприятиме активізації молоді для реалізації соціально значущих проектів. Крім того підписанти меморандуму виступають за взаємодію між різними громадськими дорослими та молодіжними центрами.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті