Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
14:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську можна буде спробувати варення з кульбаб

У Дніпропетровську можна буде спробувати варення з кульбаб
Мед, смачне варення та незвичайні джеми можна буде спробувати та придбати на спеціальному ярмарку в Дніпропетровську. Свою продукцію споживачам запропонують близько 50 виробників з усієї області. Приєднатися до них та продати власний кулінарний шедевр зможе кожен бажаючий.

Про це на прес-конференції розповіла заступник директора департаменту агропромислового комплексу, розвитку сільських територій та ринкового середовища ОДА Маргарита Зотова.

Маргарита Зотова прийшла на прес-конференцію не з пустими руками, а з двома баночками варення.

«Сьогодні я принесла варення з кульбаб. Думаю, що не кожен робить таке вдома або взагалі куштував. Воно смачне і незвичайне. Друга баночка – це традиційне полуничне варення, яке готують всі господині. Але у кожної свій рецепт», - розповіла вона.

Спробувати незвичні види джему, обмінятися рецептами та придбати декілька баночок ласощів для всієї сім’ї господині зможуть на «Фестивалі варення та меду». Представити власну продукцію на ярмарку вже зголосилися близько 50 виробників зі всієї області. Проте департамент продовжує розшукувати нових учасників, які почастують дніпропетровців смачненьким.

«Домогосподарки, приватні підприємства, ресторани можуть безкоштовно взяти участь у цьому фестивалі. Бажаючих просимо телефонувати до нашого департаменту за номером (056) 732-15-52», - запросила Маргарита Зотова.

Запастися ласощами, які особливо смакуватимуть в зимовий вечір, можна буде 8 та 9 серпня з 8.00 до 16.00 на ринку за адресою вул. Дмитра Донського, 2А, «Нагорний рынок» на Жовтневій площі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Poma  (03.08.15 11:26): "Покращення" уже подкрадывается Відповісти | З цитатою
Poma  (03.08.15 11:03): А варенье из навоза кто-то уже пробовал? Відповісти | З цитатою
прохожий  (02.08.15 00:33): Рекомендую быть поосторожнее с вареньем из одуванчиков. Не знаю, как наркоконтроль пропустил такое... Відповісти | З цитатою
Коло Рады  (31.07.15 17:57): Шото из укропа маловато кулинарии.. Відповісти | З цитатою
А ещё  (31.07.15 15:24): из крапивы, подорожника, дуба ... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
а  (31.07.15 15:10): вино из одуванчиков там будет??? Говорят очень вкусная вещь... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті