Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
12:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Черговий особистий прийом очільник області провів в Павлоградському районі

Черговий особистий прийом очільник області провів в Павлоградському районі
Черговий особистий прийом очільник області Валентин Резніченко провів в Павлоградському районі. Його мешканці просили реконструювати дитячі садочки, допомогти отримати безкоштовні ліки, путівки на оздоровлення та багато іншого. Загалом до голови ОДА звернулося 18 людей.

Мешканка села Троїцьке попросила Валентина Резніченка допомогти відкрити у дитячому садочку додаткову групу. Зараз заклад відвідує 26 дітей віком від 3 до 6 років. Цього недостатньо – у селі черга з дошкільнят. За рахунок місцевого бюджету вже зроблено частину ремонту приміщення для додаткової групи з 20 дітей. Валентин Резніченко поставив завдання якнайшвидше завершити всі роботи та до жовтня відкрити нову групу.

Сімейний лікар Валентина Іванова звернулася до очільника області від імені своєї пацієнтки. Хвора страждає на хронічну форму ниркової недостатності та важку анемію. На лікування щомісяця необхідний препарат вартістю 2,5 тис. грн. Можливості його купувати у жінки немає.

«Потрібен препарат, який лікує анемію. Якщо пацієнтка не прийматиме ці ліки, то постійно буде відчувати слабкість та не зможе вести повноцінне життя. Валентин Резніченко запевнив, що до кінця липня кошти з бюджету району на придбання препарату виділять. Я дуже вдячна за цю допомогу», - зазначила Валентина Іванова.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


ЖИРНЫЙ ТРОЛЛЬ  (17.07.15 14:55): Я Б ТОЖЕ ПРИНЯЛ - ПО КОМПЛЕКЦИИ ПОДХОДИТ.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті