Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Перевізниками-порушниками зайнялася Дніпропетровська ОДА

Перевізниками-порушниками зайнялася Дніпропетровська ОДА
Відмова у пільговому проїзді інвалідам, хамство, переобладнання вантажних авто в маршрутки. На ЗАТ «Північтранс» зібрався цілий «букет» скарг. Недбайливим перевізником зайнялася облдержадміністрація. В управлінні інфраструктури кажуть - це перша ластівка.

«Машини на маршруті не відповідають тим, з якими перевізник переміг у конкурсі, - пояснює начальник управління інфраструктури ОДА Тимур Швець. - Брати участь у ньому можуть тільки компанії з пасажирськими авто. А у цього перевізника після конкурсу нормальні машини поїхали в невідомому напрямку, а на маршрут вийшов «мотлох», в якому людей возити небезпечно».

Це, за словами Швеця, найсерйозніше порушення «Північтрансу», але не єдине: хамство, антисанітарія, відмова у пільговому проїзді інвалідам та багато іншого: «Замість того, щоб в години пік поставити пару автобусів, він просто «Спринтерів» додав. І толку з них? Люди набиваються в маршрутки і все-одно багато спізнюються на роботу», - зауважив Тимур Швець.

Дніпропетровська ОДА направила перевізнику офіційну претензію і чекає повідомлення про її отримання. З цього моменту, як пояснив начальник управління інфраструктури, у підприємства буде 10 днів, щоб розібратися зі своїми порушеннями: «Не виправить - розірвемо з ним договір», - констатував Тимур Швець.

Він додав, що «Північтранс» - це перша ластівка: «Ми аналізуємо роботу багатьох перевізників області. Якщо протягом місяця, наприклад, набираються скарги на одні й ті ж порушення, значить підприємство ігнорує їх і працює абияк. Такий перевізник може не сумніватися - він за крок від розриву договору», - резюмував Тимур Швець.

«Північтранс» - великий перевізник. Він працює в Кривому Розі на міських, приміських і міжміських маршрутах, у Дніпропетровську на приміських та міжміських, а також у Павлограді та Дніпродзержинську.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Татьяна  (08.10.20 08:47): 8.10.2020. 6.45утра. Остановка ,,комбинат детской игрушки,, движение в сторону Титова. Водитель 113 маршрутки снова полностью проигнорировал предложение людей , остановиться на остановке. Уважаемые господа ,директора данного АТП, у вас работают беспробудные хамы . Или у вас идёт спецотбор водителей по хамовитости ? Відповісти | З цитатою
Максим  (24.07.20 11:34): Выгоняют льготников из маршруток !!!
Маршрут №201 Цирк-Александровка водители возят по одному льготнику остальных буром выгоняют из салона, хотя от 13-19 мест проезд имеют 2 льготника. А у данного маршрута свои правила проезда. Просьба разобраться. Данная ситуация началась с момента карантина, НО правила проезда льготников никто не отменял !!! и карантин будет еще оооочень долго.
Відповісти | З цитатою
Мила  (19.01.19 21:55): Добрый вечер! Огромная просьба обратите внимание на 151 маршрут, после 20-30 вечера невозможно уехать с работы, в выходные перестают ездить после 20-00,сьезжают с маршрута или едут забитые с центра без остановок в краснополье, подсесть не возможно. Неоднократно жалуется, а толку ни какого Відповісти | З цитатою
Лена  (26.11.15 11:41): Подскажите кто-нибудь пожалуйста, куда можно пожаловаться на маршрут 228 Новоалександровка-Днепропетровск! Водители данного маршрута охренели совсем!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
!  (30.07.15 22:34): Лучше бы троллейбусов и трамваев купили! Відповісти | З цитатою
Новомосковец  (17.07.15 08:26): ПАО "СЕВЕРТРАНС" зарегистрирован г. К.Рог ул. Быкова, 10 , т. (0564) 646434
победил в конкурсе на перевозку при главе ОДА Вилкуле
сейсас намечается передел рынка перевозок, поэтому нкжна "возмущенная общественность"
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Народ.  (17.07.15 06:32): Убрать скотовозки с маршрутов. Відповісти | З цитатою
житель  (16.07.15 21:54): Народ не надо зря шуметь и нервничать. Ведь нечего неизменится всеравно. Пример тому. Как грлмко радовались что подешивел проезд))) а на самом дели только маленькие маршируты скинули по 50коп. А такие как 146.157.87. Плевать хотели и продолжают возить по 5.50 а на все вопросы водители только кхмыляются. А мы всеравно будем платить ЛЮБУЮ сумму и ехать. Потому как в убитом гор.транспорте не езда а эксрим. Сначала по ожиданию а потом умудриться влесть в одиночно - забитый вагон. Увы такая реальность. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Неравнодушный житель  (16.07.15 19:44): надо ещё наказать маршрутчиков на 100 городском маршруте - они на конкурсе заявляли "Богданы" - сначала возили людей на "Богданах" белого цвета, а потом они также "уехали в неизвестном направлении" и вместо них опять поставили вонючие спринтеры Відповісти | З цитатою
Sascha_von_Dnepr  (16.07.15 17:49): Таким же макаром надо "трясти" всех остальных без исключения перевозчиков, ибо они борзеют от собственной безнаказанности. Хотим вступить в эуреппу - так она нам свой же автохлам скидывает! Пора отказываться от газелек и прочих спринтеров - из откровенного металлолома много не выжмешь. Надо дать большой заказ всем своим пока еще действующим автобусным заводам. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті