Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
11:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Другий місяць поспіль гірники та металурги Дніпропетровщини покращують свої виробничі показники

Другий місяць поспіль гірники та металурги Дніпропетровщини покращують свої виробничі показники
Протягом травня промисловці Дніпропетровщини збільшили обсяги виробництва чавуну на 14,6%, сталі на 13,2%, прокату на 8,2%, концентрату на 1,8%, обкотишів на 34%, агломерату на 7,4%, коксу на 4,5%, труб на 3,4%. Збільшення промислових показників відбувалося й у квітні. Про це повідомив радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Сергєєв.

«Два місяці поспіль гірники та металурги Дніпропетровщини нарощують обсяги виробництва. Дніпропетровщина впевнено відновлює промислові показники. Це, в першу чергу, пов'язано з виходом заводів на нові ринки збуту, розширення співробітництва на міжнародному рівні», - зазначив Віктор Сергєєв.

Нарощування місячних показників призвело до покращення річних. Зокрема, за підсумком 5 місяців Дніпропетровщина наростила виробництво чавуну на 0,8%, коксу на 15,6% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Близько до рівня минулого року залишилося виробництво сталі та прокату.

«Показово, що нарощують свої показники гіганти промислового виробництва Дніпропетровщини: АрселорМіттал, «Дзержинка», «Петровка» та ін. Вони забезпечують більшу частину обсягів виробництва гірничо-металургійного комплексу регіону», - зазначив Віктор Сергєєв.

За його словами, за 5 місяців цього року ТОВ «Арселор Міттал Кривий Ріг» збільшив обсяги виробництва чавуну на 4,6%, сталі на 4%, коксу на 14%.

Суттєво покращив у травні темпи виробництва Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського. У порівнянні з квітнем виробництво чавуну зросло на 24,1%, сталі – на 18,4%, прокату – на 15,5%. На Дніпропетровському металургійному заводі ім. Петровського виробництво чавуну зросло на 11%, сталі – майже на 10%, прокату – на 11,6%, коксу – на 4,7%.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Про  (11.06.15 13:23): Эх... а ещё вчера они "дура.ка валяли"..:) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті