Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 01 июня 2024
10:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

"Карпати" - "Дніпро" 0:0

Чемпіон Англії у складі лондонского „Арсеналу”, колишній гравець національної збірної України, київського „Динамо” та львівських „Карпат” Олег Лужний роздає автографи вболівальникам львівської команди у перерві матчу „Карпат” проти „Дніпра” у Львові 14 червня 2004 року. За неперевіреними даними Лужний приїхав до Львова на запрошення почесного президента „Карпат”, нардепа Петра Димінського для переговорів про призначення його новим головним тренером „Карпат”.

До речі, інформація про те, що “Карпати” вже вилетіли до першої ліги, наразі не відповідає дійсності. У п’ятницю відбудеться розгляд апеляції “Карпат” в Апеляційному комітеті ФФУ щодо участі в грі “Карпати” – “Борисфен” дискваліфікованого Бюро ПФЛ Юрія Максимова.

UA-Футбол детально інформував своїх відвідувачів про цю історію. Варто зауважити, що апеляційна скарга львів’ян складена достоту грамотно і, на наш погляд, в Апеляційного комітету є два альтернативні рішення. 1. Присудити “Карпатам” перемогу. 2. Залишити результат матчу в силі, але при цьому переглянути низку матчів (“Карпатам” вдалося відшукати чотири таких поєдинки, хоча не виключено, що їх і більше), в яких брали участь футболісти, які відбули дискваліфікацію по версії Бюро ПФЛ, але які мали пропускати гру по версії КДК ФФУ.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте