Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині понад 1,5 тисячі особливих дітей змагаються за звання найталановитішого

|«« «« »» »»|

На Дніпропетровщині пройшов уже п'ятий відбірковий етап ХХІІІ обласного фестивалю «Повір у себе». Загалом цього року в фестивалі вже взяли участь понад 1,5 тисячі дітей з особливими потребами, які є вихованцями 34 інтернатних закладів Дніпропетровська та області.

У ході п'ятого відбіркового етапу фестивалю «Повір у себе», який провели на базі Дніпропетровського багатопрофільного навчально-реабілітаційного ресурсно-методичного центру корекційної роботи та інклюзивного навчання, свої таланти продемонстрували понад 250 вихованців 12 інтернатних закладів. Діти віком від 4 до 17 років із різними вадами слуху, мови та розумового розвитку презентували концертну програму, до якої увійшли близько 20 номерів. Учасники представили глядачам акробатичні етюди, а також співали пісні і декламували вірші. Гаслами цьогорічного фестивалю стали: «Діти Дніпропетровщини за мир», «Ми – українці» і «Велика перемога».

За умовами фестивалю переможців обиратимуть у 3 категоріях: серед вихованців санаторних шкіл-інтернатів (діти з типовим розвитком інтелекту), серед дітей молодшої категорії (дошкільні та початкові навчально-реабілітаційні центри) та серед вихованців навчально-реабілітаційних центрів. Очікується, що загалом буде визначено 15 переможців і одного володаря гран-прі фестивалю. Ці діти представлятимуть свої навчальні закладі на фінальному гала-концерті «Повір у себе», який пройде 12 травня.

Довідка:

Обласний фестиваль «Повір у себе», який проходить на Дніпропетровщині вже 23-й рік поспіль, був започаткований для підтримки та розвитку талантів серед дітей з особливими освітніми потребами. Лише за останні три роки він допоміг розкритися понад 6 тис творчих особистостей.

Зазначимо, що п'ятий відбірковий тур є передостаннім перед фінальним гала-концертом. Попередні відбори на Дніпропетровщині розпочалися в квітні та вже пройшли у Магдалинівці, Нікополі, Дніпродзержинську та Кривому Розі. Останній конкурсний етап пройде у Дніпропетровську 29 квітня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Только лишь?  (01.05.15 07:52): Мероприятие проводилось только для детей "с различными нарушениями слуха, речи и умственного развития"? Всех остальных детей с особыми потребностями не допустили к участию? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті