Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
03:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жителі Дніпропетровщини віддають перевагу електронному спілкуванню з обласною владою

Жителі Дніпропетровщини віддають перевагу електронному спілкуванню з обласною владою
За І квартал 2015 року до облдержадміністрації надійшло 96 запитів на публічну інформацію. Дві третини запитів – близько 62% - отримано електронною поштою. Тенденція переходу на електронне спілкування спостерігається вже не перший рік – мешканці області віддають перевагу сучасним комунікаціям.

Про це повідомляє сектор забезпечення доступу до публічної інформації управління організаційної роботи апарату Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Більшість запитів на доступ до публічної інформації надходить електронною поштою, і відсоток таких запитів постійно зростає. Ми розуміємо, що електронна пошта – це зручно, швидко та не забирає багато часу у громадян, тому й приділяємо особливу увагу розвитку е-урядування», - наголошує завідувач сектору забезпечення доступу до публічної інформації управління організаційної роботи апарату Дніпропетровської облдержадміністрації Лілія Романюк.

Вона додала, що особисто звертаються із запитами на публічну інформацію лише 5% громадян, інші обирають для звернень традиційно звичайну пошту (32%).

Зазвичай жителі Дніпропетровщини цікавляться інформацією щодо діяльності місцевих органів виконавчої влади, транспорту та зв’язку, реалізації житлової політики, будівництва.

Усі отримані запити були оперативно розглянуті. Усі заявники отримали відповідь протягом 5 робочих днів відповідно до діючого законодавства.

Лілія Романюк також нагадала, що документи щодо діяльності Дніпропетровської облдержадміністрації, соціально-економічний розвиток, бюджет області розміщені на офіційному сайті облдержадміністрації (www.adm.dp.ua) та веб-порталі “Відкрита влада” (www.openpower.dp.gov.ua).

Відомості про стан виконання запитів, що надходили до облдержадміністрації, систематично розміщуються на офіційному сайті облдержадміністрації (www.adm.dp.ua) у рубриці “Доступ до публічної інформації”.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ПоРоСВИНкул  (21.04.15 19:16): Нет резона выходить из своего хлева.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті