Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 01 июня 2024
10:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Виїзні наради з питання аварійності трамвайного маршруту №4

За дорученням міського голови Івана Куліченка, секретар міської ради Сергій Костюченко та робоча група фахівців кожного дня проводять виїзні наради з питання вирішення проблеми аварійності трамвайного маршруту № 4.

Перш за все вони розглядають можливість прокладення трамвайного шляху іншими вулицями та забезпечення мешканців вулиці Карла Лібкнехта та прилеглих до неї альтернативним льготним транспортом. При цьому основним питанням є максимальна безпечність та зручність нових транспортних маршрутів для жителів міста. Крім того, до уваги беруться технічні можливості, ширина вулиць, необхідність комунікаційних перебудов, тобто ті питання, які потребують господарський підхід як з фінансового, так і з економічного боку.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте